Κώστας Μαρτάκης: «έχω αποκαλέσει σκύλα τον Ψινάκη»

Τι λέει για το φλερτ με άνδρες και γυναίκες;

Κώστας Μαρτάκης: «έχω αποκαλέσει σκύλα τον Ψινάκη»

«Στη σκηνή ένας καλλιτέχνης δεν έχει φύλο. Πρέπει να σε γουστάρει και ο άνδρας και η γυναίκα», δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης και αποκαλύπτει πως έχει αποκαλέσει τον Ηλία Ψινάκη «σκύλα», αλλά και ότι τρελαίνεται για... μελιτζανοσαλάτα!

Μιλώντας στην εκπομπή «Lifestyle», ο σέξι τραγουδιστής δεν έκρυψε την συμπάθειά του για τον Ηλία Ψινάκη, που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον έχει αποκαλέσει «σκύλα» επειδή τον ζόριζε!

«Έχω συναντήσει δυσκολίες, ο χώρος δεν είναι εύκολος. Το να πάρεις ένα μικρόφωνο και να τραγουδήσεις είναι το εύκολο πράγμα. Αλλά λόγω του πρωταθλητισμού, έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω όλα σαν ένα στοίχημα», υποστήριξε ο Κώστας.

Ο 26χρονος τραγουδιστής τόνισε πως δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια σύντροφο γιατί η προσωπική ζωή είναι μόνο για τον εαυτό μας: «είμαι πολύ αυστηρός με αυτό το θέμα. Η προσωπική μας ζωή γι’ αυτό λέγεται προσωπική, επειδή είναι μόνο για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Κάπου εκεί, πάντως, παραδέχθηκε έμμεσα πλην σαφέστατα ότι τον έχουν φλερτάρει άνδρες, αλλά και ότι αυτό που του λείπει είναι η... μελιτζανοσαλάτα!

Κορίτσια, τα μπολάκια ανά χείρας και... σπεύσατε!

Προσοχή: θα προτιμηθούν οι χειροποίητες μελιτζανοδημιουργίες και όχι οι τυποποιημένες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top