Με Λάτσιο και... Τζιώτη η πρεμιέρα της Θεοδωρίδου

Απούσα η κουμπάρα Ελένη, αλλά παρόν το αίσθημα

Με Λάτσιο και... Τζιώτη η πρεμιέρα της Θεοδωρίδου

Πρώτα η Νατάσσα δεν πήγε στην πρεμιέρα της Ελένης. Μετά, είδαμε στην Ελένη τον Ανδρέα Φουστάνο και τώρα... τον Γιάννη Λάτσιο στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας! Μα τι συμβαίνει μεταξύ των κουμπάρων επιτέλους; Γιατί όσο κι αν δηλώνουν πως όλα είναι μέλι γάλα μεταξύ τους, μάλλον δεν πείθουν!

Το πινγκ πονγκ μεταξύ κουμπάρων συνεχίζεται... Την Πέμπτη ο Ανδρέας Φουστάνος ήταν καλεσμένος στον «Καφέ» και, μία ημέρα μετά, ο Γιάννης Λάτσιος κάθισε πρώτο τραπέζι πίσ��α στην Νατάσσα Θεοδωρίδου!

Και έτσι όπως έλειψε η τραγουδίστρια από την εκπομπή της Ελένης, έτσι έλειψε και εκείνη από την πρεμιέρα της... Οφθαλμός αντί οφθαλμού ή... τυχαίο;

«Ότι θα πάμε είναι σίγουρο», είπε η Ελένη στον Νίκο Μουτσινά, όμως, το πότε έμεινε «φλου» και, φυσικά, δεν ήταν στην πρεμιέρα! Άλλωστε, ούτε η κουμπάρα πήγε στην πρεμιέρα του «Καφέ».

Στο νυχτερινό κέντρο επί της οδού Πειραιώς, οι ατάκες έδωσαν και πήραν: «θέλω να είστε όλοι χαρούμενοι... Να χαμογελάτε γιατί εγώ το λέω συνέχεια, η ζωή είναι ωραία και πάνω από όλα υγεία», είπε από μικροφώνου η Νατάσσα, που μάλλον είδε τον κουμπάρο της ολίγον τι στεναχωρημένο και γι’ αυτό έστειλε συγγενή της να καθίσει δίπλα του!

Για ακόμα μία φορά, η τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να έχει ψυχρανθεί με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αφιέρωσε το «Αν Υπάρχει Παράδεισος» στους δικούς της ανθρώπους.

Αυτό το τελευταίο το έπιασε σίγουρα ο Θεόφιλος Τζιώτης, που καθόταν στα μπροστά - μπροστά τραπέζια! Εξάλλου, εμείς σας το είχαμε πει ότι αυτοί οι δύο δεν χωρίσανε, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα που βγήκαν -τυχαίο; Δεν νομίζω!- λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Νατάσσας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top