Δημοσιογράφος αποκαλύπτει: είχα σχέση με δύο ποδοσφαιριστές

Ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές του νέου ροζ σκανδάλου;

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει: είχα σχέση με δύο ποδοσφαιριστές

Σάλο στο ποδόσφαιρο προκαλεί η αποκάλυψη ενός νέου ροζ σκανδάλου, με πρωταγωνιστές έναν δημοσιογράφο και δύο παίκτες! Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την διπλή ζωή των ποδοσφαιριστών, ενώ οι εικασίες για τους πρωταγωνιστές δίνουν και παίρνουν.

Τις «καυτές» αποκαλύψεις έκανε ο Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε, γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σ��ην γειτονική Ιταλία. Ο Παόνε ήταν καλεσμένος σε talk show για τους ομοφυλόφιλους και την άνιση μεταχείριση την οποία υφίστανται, οπότε η εξομολόγησή του ήταν ό,τι έπρεπε...

«Είχα δύο πολύ όμορφες ιστορίες με ποδοσφαιριστές που δυστυχώς κατέληξαν σε ναυάγιο επειδή ήταν υποχρεωμένοι να κρατήσουν μυστική αυτή την αγάπη υπό τον φόβο των αποδυτηρίων, των οπαδών και των συναδέλφων τους», είπε χαρακτηριστικά ο 49χρονος δημοσιογράφος, αφήνοντας με το στόμα ανοικτό παρουσιαστές και τηλεθεατές.

Να δείξει την άνιση μεταχείριση ήθελε ο άνθρωπος και τελικά προκάλεσε... σκάνδαλο!

Σιγά, όμως, μην έμενε στις γενικότητες: όπως διευκρίνισε, ο ένας εκ των δύο εραστών του αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της χώρας και ο άλλος σε μικρότερη κατηγορία, ενώ ο ένας έχει ψεύτικη σύζυγο και ο άλλος ψεύτικη αρραβωνιαστικιά.

Όλα τα «άπλυτα» βγήκαν στη φόρα και, ήδη, οι εικασίες για το ποιοί είναι οι gay παίκτες δίνουν και παίρνουν! Μαλλιά κουβάρια το έκανε το άθλημα ο Παόνε δηλαδή...

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει λόγο να αγχώνεται, μιας και προ ετών είχε αποκαλύψει ότι τον ελκύουν σεξουαλικά τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top