Κοσμικό και ξέφρενο πάρτι για τον Cavalli

Επώνυμες εμφανίσεις, εκπλήξεις και τούρτα 3 μέτρων

Κοσμικό και ξέφρενο πάρτι για τον Cavalli

Τα 40 κεράκια του έσβησε ο οίκος μόδας του Roberto Cavalli και το πάρτι που διοργανώθηκε δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως «λαμπερό» και μοδάτο! Μοντέλα πρώτης γραμμής και celebrities έδωσαν το παρών φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή, ο οποίος υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας Τεχνών στο Παρίσι.

Η παριζιάνικη Ακαδημία είχε στολιστεί με εκατοντάδες κεριά αλλά και ένα φωτισμένο logo του Roberto Cavalli. Στην πρόσοψη του κτιρίου, πολύχρωμα φώτα δημιουργούσαν περίτεχνα εφέ που έμοιαζαν με πυροτεχνήματα, ενώ δέσποζε ένα μεγάλο «40».

Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί για τους επώνυμους καλεσμένους και στο εσωτερικό κυριαρχούσε το στυλ διακόσμησης που λανσάρει ο σχεδιαστής. Αnimal print χαλιά, καναπέδες και τραπέζια είχαν στρωθεί σε ένα σκηνικό που θύμιζε κήπο με αναρριχόμενα φυτά!

Ανάμεσα στις καλεσμένες του Ιταλού σχεδιαστή -που όλες φορούσαν δημιουργίες του- ήταν η Eva Herzigova με μάξι απαστράπτουσα μαύρη τουαλέτα, η Naomi Campbell με εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με γούνινη ουρά, η Ornela Mouti με μαύρη τουαλέτα και εκρού γουνάκι στους ώμους, η Rachel Bilson με animal print φόρεμα, αλλά και η Bar Rafaeli ντυμένη σε αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού. Φωτιά στα κόκκινα ήταν οι Karolina Kurkova και Leona Lewis.

Από το πάρτι δεν έλειψαν ούτε οι Natalia Vodianova, Taylor Swift, Janet Jackson, Bryan Ferry, Heidi Klum, David Craig και Eugenia Silva.

Οι «λαμπεροί» καλεσμένοι απόλαυσαν γαστριμαργικές απολαύσεις και κοκτέιλ με Roberto Cavalli Vodka, ενώ στην σκηνή που είχε στηθεί ανέβηκαν οι χορευτές του «Crazy Horse», η Kylie Minogue (με λευκή μίνι δημιουργία του σχεδιαστή) και ο David Guetta!

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ένα βιβλίο με σχέδια του Cavalli, καθώς και μια έκθεση με τ��ς πιο εκλεκτές δημιουργίες του.

Για το τέλος της βραδιάς, η Heidi Klum φώναξε στη σκηνή τον Roberto Cavalli, ο οποίος έκοψε μια τούρτα 3 μέτρων που είχε φτιάξει ο πρωτοκλασάτος οίκος του είδους, Potel et Chabot!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top