«Σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της η Shakira

Τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της στην Βαρκελώνη

«Σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της η Shakira

Ολο τον κόσμο ξεσήκωσε η Shakira στο πέρασμά της από την Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι Loca.

Η Κολομβιανή σταρ περιπλανήθηκε στους δρόμους της πόλης, όπου και γυρίστηκε το κλιπ, κάνοντας roller-skating και φορώντας ένα μπλε bikini top, ενώ στην συνέχεια μετατράπηκε σε συνοδηγό ��ε μοτοσυκλέτα και στο τέλος βούτηξε παρέα με τους θαυμαστές της μέσα σε ένα τεράστιο συντριβάνι!

Το Loca συμπεριλαμβάνεται στο νέο album της Shakira με τίτλο Sael El Sol ( The Sun Comes Out) που περιέχει ισπανόφωνα αλλά και αγγλόφωνα τραγούδια. Πριν από λίγες ημέρες, η Shakira είχε εμφανισθεί στο σόου του David Letterman όπου ερμήνευσε και πάλι το Loca, φορώντας ένα εφαρμοστό χρυσό παντελόνι, μέσα από το οποίο διαγράφονταν οι κινήσεις του σώματός της.

Αδυνατισμένη, ανανεωμένη και σε εξαιρετική φάση της σχέσης της με τον Antonio de la Rua, η Shakira επιστρέφει κεφάτη και γεμάτη ενέργεια, την οποία όπως είπε σκοπεύει να διοχετεύσει στη νέα της δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται από όλους τους θαυμαστές της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top