Η Madonna στο X-Factor!

«Καυτή» εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ

Η Madonna στο X-Factor!

«Στο κρεβάτι με την Madonna». Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε τις νέες φωτογραφίες της βασίλισσας της ποπ Madonna, η οποία διαφημίζει τη νέα κολεξιόν του Οίκου Dolce and Gabbana.

Αν και μετρά 52 χρόνια ζωής, η τραγουδίστρια αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει την εικόνα της, τόσο σε ό,τι αφορά το πρόσωπό της, όσο κυρίως το σώμα της. Και για τους περισσότερους, πολύ καλά κάνει. Η Madonna φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο αισθησιακό κορμάκι, ζαρτιέρες, γυαλιά ηλίου και έναν σταυρό στο λαιμό, ενώ το κόκκινο μικροσκοπικό βραχιολάκι που συμπληρώνει την εμφάνισή της αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Καμπάλα, την οποία έχει πλέον ασπαστεί.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Madonna εμφανίζεται αγκαλιά με μία γάτα, ενώ πολλές από τις φωτό είναι ασπρόμαυρες, καθώς το σκηνικό της παραπέμπει τον παλιό ιταλικό κινηματογράφο, καθώς είναι εμπνευσμένο από την ταινία του Λουκίνο Βισκόντι «Μπελίσιμα» με την Αννα Μανιάνι. Παλιά και πολύ καλή γνώριμη του διδύμου Dolce and Gabbana, οι οποίοι έχουν επιμεληθεί ουκ ολίγες εμφανίσεις της, η Madonna υπερηφανεύεται συχνά για την ιταλική της καταγωγή. Αλλωστε το πραγματικό της όνομα (Madonna Louise Ciccone) μαρτυρά κάτι τέτοιο.

Εντωμεταξύ, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Madonna να δημιουργεί και πάλι ντόρο γύρω από το όνομά της, γιατί έχει συμφωνήσει με τους υπευθύνους του Βρετανικού ριάλιτι τραγουδιού X-factor να εμφανισθεί στο πρώτο live του στις 9 Οκτωβρίου. Το σόου αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης με την διάσημη καλεσμένη του, που κάνει δυναμικό comeback στην μουσική σκηνή και όχι μόνο.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που δημιουργείται θέμα για το βρετανικό x-factor, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε πρόσφατα με την 20χρονη Chloe Mafia που παράλληλα με το παιχνίδι εργαζόταν και σαν ιερόδουλη. Η παίκτρια αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι, ωστόσο τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Ολα για την τηλεθέαση σκέφτονται όλοι, και όχι μόνον στην Ελλάδα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top