Τί έκαναν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11 Ρέμος και Υβόννη;

Kαρέ καρέ αποκλειστικές φωτό

Τί έκαναν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11 Ρέμος και Υβόννη;

«Τελικά θα τον ζω τον έρωτά μου και καλύτερα να γράφουν αυτά που ισχύουν, παρά αυτά που δεν ισχύουν», είπε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Ρέμος στον Πέτρο Κωστόπουλο. Και αυτό έκανε.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ήταν τόσο διαχυτικός και τόσο άνετος με την Υβόννη δημοσίως. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς, όπου διασκέδασε μέχρι το πρωί. Όπως μετέδωσε αποκλειστικά η εκπομπή Super Star, Ρέμος και Υβόννη έφτασαν μόνοι τους, αλλά εκεί τους περίμενε μεγάλη παρέα, πρώτο τραπέζι πίστα.

Οι δυο τους έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Χαλάρωσαν όμως ακόμη περισσότερο, όταν στην σκηνή βγήκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και ζήτησε από τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδήσει ένα κομμάτι που αγαπά. Εκείνος επέλεξε το «φιλαράκι». Όσοι βρίσκονταν στο τραπέζι του τραγουδιστή και της αγαπημένης του είπαν ότι η Υβόννη είχε «χυθεί» στην αγκαλιά του Αντώνη, αλλά κι εκείνος έδειχνε - και δείχνει πλέον - πιο ήρεμος και συνειδητοποιημένος από ποτέ.

Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό που η τηλεοπτική κάμερα, αλλά και ο φωτογραφικός φακός, κατέγραφαν κάθε τους κίνηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top