Μπουγιούρης: «η Έλενα Ακρίτα διόγκωσε την αποχώρησή μου»

Τι λέει ο ηθοποιός για την σχέση του με την σεναριογράφο

Μπουγιούρης: «η Έλενα Ακρίτα διόγκωσε την αποχώρησή μου»

«Καρφάκια» για την Έλενα Ακρίτα έριξε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, μιλώντας για την αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ». Όπως υποστήριξε ο ηθοποιός, η δημιουργός της σειράς δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει τα e-mail τους γιατί το θέμα πήρε διαστάσεις, ενώ αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν επικοινωνία.

«Η Έλενα αισθάνθηκα ότι πήρε κάποια πράγματα στραβά. Αισθάνθηκε ότι εμένα ήταν άλλες ��ι σκέψεις μου, άλλες οι προθέσεις μου... Οι παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν από τρίτους, από δημοσιογράφους, από ανθρώπους που ήθελαν να της βάλουν λόγια», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για ακόμα μία φορά, ο Παναγιώτης τόνισε πως η απόφαση να αποχωρήσει ήταν συνειδητή. «Δεν υπήρχε από την μεριά μου καμία παρεξήγηση ή αιχμή. Ήταν μια απόφαση πολύ δύσκολη και σημαντική, την οποία πίστεψα πως η παραγωγή και η Έλενα την κατάλαβαν», είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει εφόσον του γίνει πρόταση, καθώς ο κόσμος που βλέπει την σειρά θέλει να ξαναδεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα (σιγά μην μας πεις ότι κάνουν και... διαδήλωση με το αίτημα αυτό). «Επειδή σέβομαι και αγαπώ κάποιους συνεργάτες, αν μου γίνει πρόταση, φυσικά και δεν έχω λόγο να μην ανταποκριθώ», κατέληξε.

Κάπου εκεί ήταν που άρχισαν οι αιχμές, με αφορμή όσα ακολούθησαν μετά την αποχώρηση Μπουγιούρη, οπότε και η Έλενα Ακρίτα δημοσιοποίησε τα mail που είχαν ανταλλάξει. «Έκανε κάποια μικρά λάθη η Έλενα, συνέβαλε στην μεγαλοποίηση του θέματος. Δεν υπήρχε λόγος να δημοσιοποιήσει τα mail. Έριξε λάδι στη φωτιά, διογκώνοντας ένα θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε ο ηθοποιός.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει μήνες, ωστόσο, δεν έχουν επικοινωνήσει. «Δεν ήμασταν και ποτέ στα τηλέφωνα. Είχαμε κάποιες μικρές επαφές. Την είδα προχθές στο θέατρο «Πόρτα», στην πρεμιέρα, χαιρετηθήκαμε και φωτογραφηθήκαμε», πρόσθεσε ο Παναγιώτης και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αντιπάθεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top