Lady Gaga: χωρίς παντελόνι στα χιόνια!

Πού πάει γυμνή στο κρύο;;;

Lady Gaga: χωρίς παντελόνι στα χιόνια!

Αφού είδαμε ό,τι πιο εκκεντρικό ένδυμα υπάρχει με αποκορύφωμα το φόρεμα - μπριζόλα στα μουσικά βραβεία, η Lady Gaga αποφάσισε να μας εντυπωσιάσει με... την γύμνια της! Καλά διαβάσατε: χωρίς παντελόνι κατέφτασε η νεαρή σταρ στην Πολωνία, όπου το χιόνι είχε τον ασταμάτητο και ο υδράργυρος δείχνει 4 βαθμούς υπό το μηδέν!

Φορώντας μόνο ένα κορμάκι - εσώρουχο και ένα μαύρο πανωφόρι μέχρι την μέση, η Gaga βγήκε από το αεροπλάνο που την μετέφερε στην πόλη Γκνταάνσκ λες και είχε καύσωνα...

Πού πας καλή μου;

Δεν βλέπεις ότι χιονίζει του καλού Θεού; Δεν τουρτουρίζεις από το κρύο; Δεν λέμε, μπορεί μέσα στο αεροπλάνο η θερμοκρασία να ήταν ιδανική - στο πολωνικό αεροδρόμιο όμως ήταν... πολική!

Πριν πατήσει έδαφος, η διάσημη τραγουδίστρια τύλιξε με ένα μαντίλι το κεφάλι της και φόρεσε μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου (άσχετα αν δεν σε τύφλωνε ο ήλιος λόγω καιρού).

Πάντως, η Gaga έχει τεράστιες αντοχές και -εννοείται- τεράστια επιτυχία: ακούραστη συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της, έχοντας καλύψει μαραθώνιες αποστάσεις ανά την Υφήλιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top