To συγκινητικό ντουέτο της Δούκισσας Νομικού με τον πατέρα της

Ποιό τραγούδι επέλεξαν να αφιερώσουν ο ένας στον άλλο;

To συγκινητικό ντουέτο της Δούκισσας Νομικού με τον πατέρα της

Μπορεί στο «Just The Two Of Us» να παρουσιάζει τα backstage, ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε... νυχτερινό κέντρο! Για την ακρίβεια, εκεί όπου εμφανίζεται ο πατέρας της, Νίκος Νομικός, με τον οποίο έκαναν ντουέτο παρουσία όλου του team του σόου!

Αν και κάθε Κυριακή η Δούκισσα είναι εκείνη που κάθεται και βλέπει τους άλλους να τραγουδάνε, τώρα ήταν η σειρά των άλλων να δουν την ξανθιά παρουσιάστρια να τραγουδάει.

Το παρεάκι του «Just» βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Νομικός, ο οποίος πλησίασε την κόρη του -φυσικά στο πρώτο τραπέζι πίστα ήταν- και τραγούδησαν ντουέτο!

Πατέρας και κόρη τραγούδησαν το «Δροστοσταλιά Μου» του Νίκου Νομικού, που στο ρεφρέν του λέει: «μικρή μου αγάπη, δροσοσταλιά μου/ δεν θέλω τίποτα απ' τον κόσμο το μεγάλο/ θέλω η καρδιά σου να ‘ναι καρδιά μου και τίποτ’ άλλο»!

«Το πιο πολύτιμο δώρο του μπαμπά μου είναι η αγάπη του», δήλωσε η Δούκισσα στην κάμερα του Star.

Μια χαρά τα πήγε πάντως και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο! Να δείτε που σε λίγο θα είναι έτοιμη να κοντραριστεί με τα ζευγάρια του «Just»... Τρέμε φωτογενή πολίστα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top