Έχει κάνει one night stand η Μακρυπούλια;

Τι απαντά η ίδια στην ερώτηση!

Έχει κάνει one night stand η Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις πολλών ανδρών. Κι αν διαρκώς ακούμε ότι έχει σχέση, άραγε, έχει κάνει ποτέ onenightstand και την έχουν κερατώσει; Η ίδια δίνει τις απαντήσεις σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως «στον έρωτα δεν χωράνε πρέπει»!

«Όχι, όχι, δεν έχω κάνει... Δεν μου γεννήθηκε στον εγκέφαλο τέτοια ανάγκη», λέει η Ζέτα στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος» και προσθέτει: «αν είχα την επιθυμία θα το έκανα και δεν θα με εμπόδιζε κάτι να το τολμήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί η βασική μου αρχή είναι πως ό,τι θέλει ο εγκέφαλος πρέπει να το κάνει»!

Κι αν one night stand δεν δοκίμασε η ηθοποιός - παρουσιάστρια (μέχρι σήμερα βέβαια αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να το θελήσει ο εγκέφαλό της), από κέρατο έχει δοκιμάσει και ας ήταν η ίδια πάντα πιστή! Όπως λέει, «αντιλήφθηκα σε σχέση μου ότι έπαιζε απιστία αλλά χωρίς να έχω στοιχεία γι’ αυτό. Δεν με ενδιέφερε όμως πολύ κι έτσι δεν το έψαξα, δεν ασχολήθηκα».

Θα μας τρελάνει τώρα και όχι για το ποιός ήταν ο άπιστος σύντροφος... Ήξερε ότι ο σύντροφός της την απατούσε και ας μην είχε στοιχεία; Ωραίο αυτό! Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι αφενός ήξερε πως την απατούν κι αφετέρου δεν την ένοιαζε! Μωρέ μπράβο ανωτερότητα...

Πάντως, η Ζέτα δηλώνει πως δεν την ενδιαφέρει ούτε ο έρωτας ούτε το σεξ αν δεν επικοινωνεί με τον υποψήφιο παρτενέρ και καταλήγει: «πιστεύω ότι στον έρωτα δεν χωράνε πρέπει»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top