Νίκος Παπαδάκης: από μοντέλο - παρουσιαστής... αγιογράφος

Η νέα ασχολία του σέξι μελαχρινού

Νίκος Παπαδάκης: από μοντέλο - παρουσιαστής... αγιογράφος

Τι κι αν τον πρωτογνωρίσαμε ως το σέξι μοντέλο που κέρδισε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς; Τι κι αν ακολούθως τον είδαμε νύχτα και μέρα στην τηλεόρασή μας; Ο Νίκος Παπαδάκης άλλαξε πορεία και είναι πλέον... αγιογράφος! «Όταν ζωγραφίζω, χάνομαι σε άλλη διάσταση», εξομολογείται ο ίδιος.

Ο πολυτάλαντος Νίκος άνοιξε την καρδιά του και το στούντιό του στην εφημερίδα «Real News» και μας παρουσιάζει την μέχρι σήμερα άγνωστη πτυχή του εαυτού του!

«Η αγιογραφία με μαγεύει. Ό��αν ζωγραφίζω χάνομαι, μπαίνω σε άλλη διάσταση και αποκόβομαι από την πραγματικότητα και τον χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι πρωί ή βράδυ, αν κάνει κρύο ή ζέστη», λέει ο σέξι μελαχρινός.

Με τόσο ελεύθερο χρόνο που έχει μιας και δεν συμμετέχει στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος έχει αφοσιωθεί στην νέα του ασχολία και, μάλιστα, στοχεύει να αναπτύξει το ταλέντο και τις ικανότητές του ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους αγιογράφους.

Ο Νίκος προέρχεται από οικογένεια ιερέων, κάτι που συνέβαλε με τον τρόπο του στην μύησή του στην αγιογραφία. Στα νιάτα του, πάντως, δεν ήταν και ιδιαίτερα ικανός στη ζωγραφική, όπως τουλάχιστον εξομολογείται ο ίδιος...

«Στο δημοτικό και το γυμνάσιο δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε μια ίσια γραμμή. Και, ξαφνικά, στα 17 μου, μου ήρθε η επιθυμία να ζωγραφίσω. Δεν ήξερα, αλλά κάτι μέσα μου μου έλεγε ζωγράφισε. Μου άρεσε και το καλλιέργησα», λέει χαρακτηριστικά και μιλά για τις σχολές αγιογραφίας στις οποίες φοίτησε.

Με «όπλα» του τον κρόκο αβγού, το ξίδι και το νερό, το μοντέλο - παρουσιαστής έχει δημιουργήσει πολλές εικόνες και έχει ξεκινήσει να φιλοτεχνεί τον Άγιο Γεώργιο, την Παναγία και τον Άγιο Νικόλαο. Από τα δημιουργήματά του, μόνο τα πρώτα που έφτιαξε βρίσκονται στο στούντιο που διαθέτει, καθώς τα υπόλοιπα τα έχει δωρίσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top