Στον καναπέ της Ελένης η πρώην του Ματέο;

Καλεσμένη στον «Καφέ» θέλουν οι φήμες την Δωροθέα Μερκούρη

Στον καναπέ της Ελένης η πρώην του Ματέο;

Στον Ματέο Παντζόπουλο φαίνεται πως στρέφεται η Ελένη Μενεγάκη μπας και πάρουν τα πάνω τους τα νούμερα της εκπομπής της! Όχι, δεν θα δούμε τον 40χρονο επιχειρηματία καλεσμένο στην εκπομπή, αλλά την πρώην του, Δωροθέα Μερκούρη! Βέβαια, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε απορρίψει την πρόσκληση της παρουσιάστριας...

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην εφημερίδα «Espresso», η Δωροθέα Μερκούρη θα εμφανιστεί στον «Καφέ» στις 8 Δεκεμβρίου, μιας και από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεται στην χώρα μας και όχι στην Ιταλία όπου κατοικεί μόνιμα εδώ και καιρό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Δωροθέα είχε αρνηθεί την πρόσκληση της Ελένης. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» είχε αποδώσει το «όχι» της στο ότι ζει στην Ιταλία. «Η Ελένη Μενεγάκη με κάλεσε στην εκπομπή της, αλλά εγώ δεν πήγα γιατί αυτό το διάστημα ζω στην Ρώμη», είχε πει νέτα - σκέτα.

Το αν η απόσταση ήταν ο πραγματικός λόγος ο Θεός και η ψυχή της το ξέρουν... Βλέπετε, Ματέο και Δωροθέα ήταν μαζί 6 χρόνια και, όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός, η σχέση τους δεν προχώρησε σε κάτι πιο σοβαρό διότι εκείνη ήταν στην Αμερική και εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αν τελικά γίνει η συνάντηση των δύο κυριών, αξίζουν πολλά μπράβο στο Ελενάκι! Ξέρετε πολλές που να θεωρούν φίλες τους τις φίλες του συντρόφου τους; Αλλά αυτό θα πει να είσαι υπεράνω και πολιτισμένη κι ας το κάνεις για τα νούμερα!

Πλάκα θα έχει, πάντως, να ρωτήσει η Ελένη την Δωροθέα για τα προσωπικά της και η ηθοποιός να... ανταποδώσει την ερώτηση!

Κι αν στον αέρα της εκπομπής δεν ακούσουμε τίποτα για τον Ματέο, ποιός μας εγγυάται ότι στα backstage η Ελένη δεν θα ρωτήσει τίποτα την Δωροθέα για τον κοινό τους σύντροφο; Βλέπεις, 6 χρόνια ήταν μαζί του, όλο και κάτι παραπάνω για τα «κουμπιά» του θα ξέρει η ηθοποιός...

Άσε που οι δύο γυναίκες έχουν ακόμα ένα κοινό, εκτός του Ματέο: χωρισμένες που έκαναν νέα αρχή στη ζωή μαζί με τα παιδιά τους είναι! Δεν είναι αυτό «ζουμερό»; Πιο πολύ και από την... Ζαρίφη μην σου πω, που επέστρεψε δεόντως στο πλατό του «Καφέ» αλλά νούμερα δεν είδανε!

Δείτε τι είχε πει η Δωροθέα Μερκούρη για το «όχι» στην Ελένη στην «Πρωινή Μελέτη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top