Έλενα Ράπτη: «Έχω ονειρευτεί το γάμο μου σε πολλές εκδοχές»

Τι λέει για τον Γιάννη Μαρακάκη;

«Είμαι καλά με τους ανθρώπους που αγαπώ». Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα η Έλενα Ράπτη. Η όμορφη βουλευτίνα, ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει σε συνέντευξη της ό��ι αν κάτι της έμαθε η τελευταία πενταετία είναι: «να δίνω περισσότερη σημασία στους ανθρώπους που αγαπώ και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου».


Η Έλενα Ράπτη δεν διστάζει να μιλήσει για το ρόλο που παίζει ο Γιάννης Μαρακάκης στη ζωή της, χρησιμοποιώντας τους στίχους ενός τραγουδιού: «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε». Όσο για το αν δίνει δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις της; «Δεύτερη ναι, τρίτη όχι» απαντά η όμορφη Έλενα.

Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, ενώ όπως λέει: «έχω ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μου σε πολλές εκδοχές» και φαντάζεται τον εαυτό της στο ρόλο της μητέρας να κυκλοφορεί «με τον μάρσιπο παντού. Θα σου έλεγα και στη Βουλή».Τι είναι όμως αυτό που την κάνει ευτυχισμένη και τι την πληγώνει; «Είμαι ευτυχισμένη όταν λαμβάνω απέραντη αγάπη από το περιβάλλον μου» και «με πληγώνουν η έλλειψη επικοινωνίας και η αδικία».

Όσο για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή της τα τελευταία πέντε χρόνια; «Η γέννηση του ανιψιού μου Δημή��ρη. Είναι μοναδικό γεγονός και μοιράζομαι τη χαρά της αδερφής μου με τη νέα ιδιότητα της θείας».

Πηγή: ΟΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top