Νάσος Παππάς: το σέξι αγόρι που «χτυπά» το Hollywood

H ζωή στο L.A., ο Αλέξης Γεωργούλης και η Britney Spears

Νάσος Παππάς: το σέξι αγόρι που «χτυπά» το Hollywood

Είναι ξανθός, γαλανομάτης, με αναλογίες μοντέλου και σέξι χαρακτηριστικά... Ο λόγος για τον Νάσο Παππά, γιο του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου και βαφτισιμιό του Τόλη Βοσκόπουλου, που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και δοκιμάζει την τύχη του στο Hollywood!

Ο Νάσος μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για την ζωή που κάνει εδώ και περίπου 2,5 χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες: «είναι ένα πάρα πολύ κουραστικό ταξίδι... έχω όμως υποχρεώσεις στην Ελλάδα, θέλω να βλέπω τους γονείς μου, τους φίλους μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα», αναφέρει.

Τι κάνει, όμως, στο L.A.; Όπως λέει, ξυπνά κάθε πρωί στις 08:00, πάει γυμναστήριο ή κάνει yoga, επιστρέφει στο σπίτι, τρώει και πηγαίνει στη σχολή υποκριτική μέχρι τις 18:00. Αφού τελειώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έρχονται τα events και τα parties.

«Πρόσφατα είχα πάει στο σπίτι του Hugh Hefner , που έκανε ένα πάρτι για το Playboy. Ξαφνικά, γυρνάω και βλέπω δίπλα μου την BritneySpears. Σοκαρίστηκα λίγο. Κρίμα που δεν μπορώ να γυρίσω να της πω "γεια σου, Britney ,τι κάνεις;"», αφηγείται.

Φυσικά, ο Νάσος συναντά κάποιους από τους Έλληνες ηθοποιούς που βρίσκονται στην αμερικάνικη μεγαλούπολη: «με τον Χρήστο Βασιλόπουλο βρισκόμαστε πολύ συχνά. Μάλιστα, μία περίοδο πηγαίναμε μαζί για μποξ... Και με τον Αλέξη Γεωγούλη κάνουμε πολύ παρέα... Γενικά, όταν οι Έλληνες συναντηθούν κάπου στο εξωτερικό, ενώνονται. Στην Ελλάδα, πάλι, τα πράγματα αλλάζουν», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει ο ηθοποιός, στην Ελλάδα είμαστε πολύ κουτσομπόληδες, εν αντιθέσει με την Αμερική όπου κανείς δεν σχολιάζει χωρίς λόγο. Και οι γυναίκες, όμως, είναι διαφορετικές, αφού -όπως λέει ο Νάσος- είναι πιο... «πλαστικές». Ο ίδιος, πάντως, «ψηφίζει» Charlize Theron και όχι Angelina Jolie

��τό νυχτερινό κέντρο του πατέρα του είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα μεγαλύτερα αστέρια του πενταγράμμου, όπως τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση: «ποτέ δεν είδα αυτούς του ανθρώπους ως σταρ, αλλά σαν φίλους. Θυμάμαι πολύ έντονα και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δεν ήμασταν μόνο φιλικά αλλά και οικογενειακά δεμένοι», αναφέρει.

Μετά τον πρώτο του ρόλο στην ταινία «Show Bitch» του Νίκου Ζερβού, ο σέξι ηθοποιός συμμετέχει τώρα στα γυρίσματα του «December Riots» του Δημήτρη Βόρρη με θέμα τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top