Τάνια Τρύπη-Ιωσήφ Μαρινάκης: Επανασύνδεση μετά από 10 χρόνια

Τι λένε για την νέα τους κινηματογραφική δουλειά

Τάνια Τρύπη και Ιωσήφ Μαρινάκης συναντιούνται ξανά έπειτα από 10 χρόνια, καθώς πρωταγωνιστούν στο κινηματογραφικό ερωτικό δράμα «Στο ξέσπασμα του Φεγγαριού». Με αφορμή της επαγγελματική τους επανασύνδεση, οι δυο ηθοποιοί μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη, το μίσος αλλά και την κρίση που αντιμετωπίζει το επάγγελμα τους.

Με αφορμή τον έρωτα που είναι ένα από τα κυρίαρχα σ��ναισθήματα της ταινίας, ο Ιωσήφ Μαρινάκης πιστεύει ότι στις ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, καθώς όπως λέει: «Δεδομένη είναι μόνο η αγάπη της μάνας για το παιδί».

Όσο δεδομένη όμως κι αν είναι η μητρική αγάπη, η Τάνια Τρύπη δεν παρεμβαίνει στη ζωή των δυο κοριτσιών της: «Δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος για τα παιδιά του είναι να βρίσκεται κοντά τους με αγάπη και με φροντίδα. Πιστεύω και γω πως τα παιδιά τα φέρνουμε στον κόσμο αλλά δεν μας ανήκουν»,λέει.

Τι γίνεται όμως όταν πολλές φορές η μανία για εκδίκηση υπερνικά την αγάπη; «Καμιά φορά τυφλωνόμαστε και είναι σαν να είμαστε μονίμως εν βρασμώ ψυχής. Ο θυμός θολώνει τη σκέψη»ισχυρίζεται ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ενώ δηλώνει ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με κάποιον που τα έχει όλα όπως η Τάνια Τρύπη.

Οι δυο ηθοποιοί εκφράζουν την άποψη τους και για την οικονομική κρίση που με τη σειρά της πλήττει τον Πολιτισμό και κατ΄επέκταση τον θέατρο και τον κινηματογράφο: «Ο θεατής εκτιμά την καλή ταινία και τον καλό κινηματογράφο» για την Τάνια Τρύπη, ενώ για τον Ιωσήφ Μαρινάκη: «Οι Έλληνες έχου��ε μάθει να δουλεύουμε υπό πίεση και τότε προκύπτουν καλύτερα πράγματα».

Η ταινία στο «Ξέσπασμα του Φεγγαριού» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου, ενώ οι κάτοικοι της Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να την δουν μια εβδομάδα νωρίτερα, καθώς μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην πόλη τους.


Πηγή: Hello
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top