Έγδυσαν την κοπέλα του Ρονάλντο χωρίς να το θέλει!

Κυριολεκτικά βγήκε από τα ρούχα του το μοντέλο!

Έγδυσαν την κοπέλα του Ρονάλντο χωρίς να το θέλει!
Με μήνυση απειλεί η 24χρονη ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ την ισπανική έκδοση του περιοδικού GQ γιατί όπως ισχυρίζεται την έγδυσαν χωρίς να το θέλει!

Το διάσημο μοντέλο και κοπέλα του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε συμφωνήσει να φωτογραφηθεί με το γνωστό περιοδικό. Όπως και έγινε. Μόνο που –όπως δηλώνει- η ίδια όταν το περιοδικό κυκλοφόρησε έπαθε ένα μικρό σοκ καθώς είδε ότι στις φωτογραφίες ήταν γυμνή ενώ είχε φωτογραφηθεί με εσώρουχα!

Το όμορφο μοντέλο αμέσως επικοινώνησε με το περιοδικό και τους ανακοίνωσε ότι θα τους μηνύσει. Στο πλευρό της και το πρακτορείο μοντέλων Elite της Ισπανίας το οποίο ισχυρίστηκε ότι «δεν ήταν προγραμματισμένο να φωτογραφηθεί γυμνή».

Το περιοδικό από την άλλη ισχυρίζεται ότι η 24χρονη Irina ήταν εκείνη που έβγαλε με πρωτοβουλία της τα ρούχα της για τη φωτογράφιση και απειλεί με μηνύσεις τόσο το νεαρό μοντέλο όσο και το πρακτορείο.

Τώρα το πώς εξηγούν αυτήν την συμπεριφορά της; «Ίσως είναι ενοχλημένη επειδή γράψαμε στο εξώφυλλο ότι είναι το κορίτσι του Cristiano Ronaldo, ενώ μας είχε ζητήσει να μην κάνουμε κάτι τέτοιο» εξηγεί ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Ξαβιέ Φερνάντεζ ντε Ανγκούλο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top