Ποιά ηθοποιός ξόδεψε 6.000 ευρώ για παπούτσια;

Μάθετε γιατί αγόρασε 40 ζευγάρια γνωστής φίρμας!

Ποιά ηθοποιός ξόδεψε 6.000 ευρώ για παπούτσια;

Ούτε... σαρανταποδαρούσα να ήταν η Blake Lively, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Gossip Girl», που ξόδεψε περίπου 7.000 ευρώ για να αγοράσει 40 ζευγάρια παπούτσια! Και τι παπούτσια ε; Christian Louboutin παρακαλώ!

Η ξανθιά ηθοποιός, που έχει γίνει γνωστή και για το υπέροχο στιλ της και προσφάτως ανακηρύχθηκε από την «Vogue» ως η πιο καλοντυμένη του 2010, εθεάθη να περνά ένα ολόκληρο απόγευμα αφιερωμένο στο shopping σε γνωστό κατάστημα της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο διεθνής Τύπος, η Blake έφυγε από το κατάστημα έχοντας αγοράσει 40 ζευγάρια Christian Louboutin, τα οποία ήταν δείγματα και είχαν διατεθεί προς πώληση μόνο για λίγους και εκλεκτούς πελάτες! Μία από τους VIP ήταν και η Blake- να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία;

Με δεδομένο ότι τα φλατ του γνωστού οίκου κοστίζουν περί τα 112 ευρώ το ζευγάρι και οι γόβες παραπάνω, η ηθοποιός φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 6.700 ευρώ για τα νέα της πατούμενα!

Μην νομίζετε όμως ότι η Blake είναι εγωίστρια... Όπως εξήγησε, έχει αδερφές και φίλες για να τους κάνει δώρο από ένα ζευγάρι Christian Louboutin. «Φυσικά, κράτησα και μερικά για τον εαυτό μου», πρόσθεσε σε γνωστή ιστοσελίδα μόδας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top