Σάκης Ρουβάς: Ο πιο sexy Ελληνας μιλά για όλους και για όλα

Τι λέει η Κάτια για τον σύζυγο και πατέρα Σάκη

Σάκης Ρουβάς: Ο πιο sexy Ελληνας μιλά για όλους και για όλα

Σε λίγο καιρό συμπληρώνει 20 χρόνια καριέρας. Οι γυναίκες τον έχουν λατρέψει. Το ίδιο και η οικογένειά του. Όμως, αυτός που φαίνεται να τον αγάπησε από πολύ νωρίς ήταν ο χρόνος. Γιατί όσο περνά, ο Σάκης Ρουβάς γίνεται ωριμότερος, ομορφότερος και πολύ καλύτερος τραγουδιστής. Το περιοδικό People ανέδειξε τον Σάκη ως τον πιο sexy άνδρα της Ελλάδας. Πώς απαντά ο ίδιος σε αυτόν τον τίτλο;

«Η αίσθηση του sexy δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά με την ενέργεια που εκπέμπεται. Η ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο και η επικοινωνία που έχουμε είναι αυτή που με ανεβάζει, με απογειώνει. Οι τίτλοι και οι όροι δεν προσδιορίζουν αυτό που νιώθω, αλλά αυτό που εισπράττω από τον κόσμο».

Στις αποκλειστικές δηλώσεις του Σάκη, που φιλοξενεί στο σημερινό του φύλλο (25/11), ο τραγουδιστής απαντά και στο ερώτημα εάν έχει μέσα όλες του τις υποχρεώσεις, ελεύθερο χρόνο. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ασχολούμαι δημιουργικά με πράγματα που με γεμίζουν. Με τόσα διαφορετικά πράγματα παράλληλα, βρίσκομαι σε διαρκή εγρήγορση, δεν επαναπαύομαι ποτέ. Αυτό εξισορροπεί την έλλειψη ελεύθερου χρόνου, γιατί στο τέλος νιώθω τυχερός που μπορώ να κάνω αυτά που με ενδιαφέρουν και τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση».

Για την αναγνωρισιμότητα πώς νιώθει; «Επειτα από είκοσι χρόνια, την βιώνω ως αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου, ως μέρος της ζωής μου. Γνωρίζω πώς να την αντιμετωπίζω, καθώς και τις συνέπειές της, οπότε είναι για εμένα κάτι φυσιολογικό, δεν καθορίζει, ούτε αλλοιώνει την ζωή μου».

Εάν, τέλος, πολλά από αυτά που λέγονται και γράφονται δεν αληθεύουν; «Είναι κάτι που δεν με αφορά. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος και τα media αναγκάζονται να υποκύψουν στην αλήθεια, γιατί απλά το αληθινό είναι πιο δυνατό από το ψεύτικο».

Το περιοδικό φιλοξενεί και δήλωση της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία μιλά για τον Σάκη: «Ο Σάκης είναι για μένα ο σύντροφός μου. Κολακεύομαι που ελκύει τις γυναίκες κι επίσης μου αρέσει που ο κόσμος τον αγαπάει τόσ��. Είναι κάτι που θαυμάζω σε εκείνον. Γιατί την αγάπη που εισπράττει, την δίνει πίσω, σαν μία ανταλλαγή θετικής ενέργειας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top