Λι��ιεράτος - Αδάμ: γιατί έφτασαν στον χωρισμό;

Τι αποκαλύπτουν και τι παραδέχονται σε συνεντεύξεις τους

Λιβιεράτος - Αδάμ: γιατί έφτασαν στον χωρισμό;

Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να διέψευδαν κατηγορηματικά τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, ωστόσο, Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ αποφάσισαν να παραδεχθούν δημόσια πως έφτασαν κοντά στο διαζύγιο! Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε, το ζευγάρι αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε τέλμα αλλά κατάφερε να σώσει τον γάμο του.

«Όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε διάφορες κρίσεις. Κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έφτασα στα πρόθυρα του χωρισμού. Ξέρεις, κατά καιρούς μπορεί να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια αλλά ποιος δεν γίνεται; Μας αρέσει να περνάμε ώρες μαζί, αλλά θα βγω με τις φίλες μου. Όπως και εκείνος με τους δικούς του φίλους. Δεν είμαστε και σιαμαίοι», λέει στο περιοδικό «Ok!» η Εύη Αδάμ και παραδέχεται πως χρειάστηκε την βοήθεια ψυχολόγου.

Αναφερόμενη σε όσα είχαν ακουστεί, η Εύη τονίζει πως το καλοκαίρι πέρασε μια περίοδο συναισθηματικής εσωστρέφειας λόγω του θανάτου του πατέρα της και τα περί χωρισμού προέκυψαν όταν την είδαν χωρίς τον Λάμπη στην Μύκονο. «Κάθε φορά όμως που δεν θα μας δουν μαζί, δεν σημαίνει ότι πήραμε διαζύγιο. Ούτε σημαίνει ότι υπάρχουν μονίμως τσακωμοί», προσθέτει στο περιοδικό, όπου και φωτογραφίζεται με τις κόρες της.

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Μπορεί! Μια σχέση περνάει από σαράντα κύματα. Εδικά ένας γάμος. Δεν υπάρχει σχέση που να είναι μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι», είπε από την πλευρά του ο Λάμπης Λιβιεράτος στο «Πολύ Μπλα Μπλα».

Ο ίδιος τόνισε πως οι φήμες που ακούστηκαν δεν τον ενόχλησαν: «δεν νομίζω ότι γράφτηκε κάτι κακό. Άκουσαν κάτι, μάθανε κάτι, και το γράψανε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top