Putin: «o Leonardo di Caprio είναι αληθινός άνδρας»

Πρωθυπουργικά εύσημα για τον ανδρισμό του σταρ

Putin: «o Leonardo di Caprio είναι αληθινός άνδρας»

Τον... ανδρισμό του Leonardo di Caprio παίνεσε ο Vladimir Putin, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αστέρα του Hollywood ο οποίος δηλώνει «παρών» στον αγώνα για την σωτηρία των τίγρεων. Μάλιστα, ο Leonardo ταξίδεψε μέχρι την Ρωσία παρά το ότι το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από βλάβη στον κινητήρα!

Ο 36χρονος ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην σωτηρία των τίγρεων και έσπευσε να παραστεί στην πρώτη σύνοδο για τα άγρια αιλουροειδή που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, με την συμμετοχή 13 χωρών στις οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν τίγρεις.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήρθατε εδώ παρά τα εμπόδια», είπε ο Putin στον di Caprio και τον χαρακτήρισε «αληθινό άνδρα».

Δεν έκανε κανένα άθλο ο διάσημος ντε - ένας μεταξύ των επιβατών της πτήσης ήταν! Αλλά, βλέπετε, η δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων που αποφάσισε να κάνει για το καλό των τίγρεων τον καθιστά ξεχωριστό.

«Ένας άνθρωπος με λιγότερο γερά νεύρα θα είχε αποφασίσει να μην έλθει, θα το είχε εκλάβει ως σημάδι ότι δεν άξιζε να έλθει», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Σιγά μην έχανε ευκαιρία ο 36χρονος σταρ... Έσπευσε να επισημάνει πως είναι μισός Ρώσος καθώς δύο πρόγονοί του ήταν από την χώρα, για να του απαντήσει ο Πούτιν: «αύριο που θα γνωρίσετε την Αγία Πετρούπολη, θα αισθανθείτε υπερήφανος για τις ρωσικές σας ρίζες».

Η Bar Rafaeli δεν ξέρουμε πως θα αισθανθεί που ακούει τόσα για τον ανδρισμό του καλού της, την ώρα που βρίσκεται μίλια μακριά της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top