Σήμερα γάμος γίνεται!!!

Παντρεύονται απόψε Οικονόμου - Λαφαζάνη

Σήμερα γάμος γίνεται!!!

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανεβαίνουν απόψε ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης! Ο μπασκετμπολίστας και η πανελίστρια του Alter θα ανταλλάξουν όρκους στο δημαρχείο της Εκάλης, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η Όλγα θα φοράει ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ ο Νίκος ένα κλασσικό κουστούμι. Ένας από τους δύο μάρτυρες θα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καλός φίλος του γαμπρού.

Αν και το ζευγάρι δεν κρύφτηκε από τα φλας, η πανελίστρια δεν είπε κουβέντα στους συνεργάτες της για τον γάμο, καθώς επιθυμεί η μέρα αυτή να είναι αποκλειστικά για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι φήμες θέλουν την Όλγα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Νίκος έχει ήδη μια κόρη 11 ετών από τον γάμο του με την Άννα Δρούζα.

Κι αν με έναν γάμο δεν χορτάσατε, τότε να σας ενημερώσουμε ότι σε λίγους μήνες θα φάμε κουφέτα και από την Δέσποινα Μοιραράκη, που θα παντρευτεί τον καλό της, Γιάννη Κοντούλη.

Μιλώντας στο Star, η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα παντρευτούν με πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο και κατέληξε: «κοντός ψαλμός, αλληλούια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top