«Μόνο στην Ελλάδα τα παιδιά είναι της μόδας»

O Aρης Λεμπεσόπουλος αποκαλύπτει γιατί «εξαφανίστηκε»

«Μόνο στην Ελλάδα τα παιδιά είναι της μόδας»

Σοβαρός, πολύ μετρημένος στις δηλώσεις του και εξαιρετικά επιλεκτικός στις δουλειές του, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Όποτε όμως επιλέγει να το κάνει, έχει πραγματικά κάτι να πει.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την κρίση που περνά – και – το επάγγελμα των ηθοποιών, αλλά και για τους μόλις ενός έτους δίδυμους γιους του.

Εχεις δηλώσει ότι τα παιδιά σου σε έσωσαν. Από τι;

«Δεν με έσωσαν από τίποτα. Μόνο στην Ελλάδα ασχολούνται με τα παιδιά. Δεν είναι και το σύνηθες να είσαι ηθοποιός με παιδιά. Δεν είναι της μόδας. Είχα πει ότι τα παιδιά σε απαλλάσσουν από το να στρέφεται η ύπαρξή σου γύρω από το εγώ σου. Δεν με έσωσαν από κάτι, απλά μου επιβεβαίωσαν την ματαιότητα αυτής της δουλειάς, την σκληρότητα και την αχαριστία της».

Γιατί είναι αχάριστη;

«Γιατί μπορεί να σου φέρει μία επιτυχία και μετά μία αποτυχία. Και μετά μία περίοδο που δεν έχεις δουλειά. Δύο φορές τον χρόνο, εφ’όρου ζωής, είσαι σε αναζήτηση εργασίας. Εκτός κι αν έχεις λύσει το οικονομικό σου θέμα. Κάποιοι το έχουν λύσει από άλλες δουλειές ή και από αυτή την δουλειά. Θέλει ταλέντο να βγάλεις λεφτά από αυτή τη δουλειά».

Τι ταλέντο;

«Σκληρή δουλειά. Κάποιοι έχουν στόχο να παίξουν όλο το ρεπερτόριο. Εγώ δεν το είχα ποτέ. Είναι θέμα ιδεολογίας. Κάποιοι βλέπουν αυτό το πράγμα ως ιερό και σοβαρό. Εγώ δεν θεωρώ ιερή αυτή την δουλειά. Δεν αντέχω την ιερότητα του θεάτρου Δεν αισθάνομαι πάνω στην σκηνή ότι επιτελώ ιερό έργο. Τι θα πει ιερό της εκκλησίας, ιερό το σανίδι, ιερό τέρας; Δεν μπορώ να σκεφτώ ιερά τέρατα. Σκέτο τέρατα, ναι. Πιστεύω ότι ήταν πολύ τέρατα για να γίνουν ιερά».

Θεωρώ αφύσικο, είπε ο Αρης Λεμπεσόπουλος να θέλεις να αρέσεις σε όλους, ενώ συμπλήρωσε ότι για ένα διάστημα είχε χαθεί γιατί πολύ απλά δεν τον ζητούσαν. Η παρουσία του είχε περάσει διακριτικά, εκτός από μία δύο δουλειές. «Εξάλλου», κατέληξε, «εγώ δεν είμαι συνέχεια στην επικαιρότητα. Θέλει ταλέντο να είσαι συνέχεια στην επικαιρότητα. Εγώ ως χαρακτήρας δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Ο Αρης Λεμπεσόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση ο Θαυματοποιός του Μπράϊαν Φρίελ, στο θέατρο Ιλίσια Ντενίση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top