Γνωστός ηθοποιός έπαιξε ξύλο σε μπαρ της Αθήνας

Σκηνές... μποξ έξω από στέκι επωνύμων

Γνωστός ηθοποιός έπαιξε ξύλο σε μπαρ της Αθήνας

Στα χέρια με θαμώνα γνωστού μπαρ στο κέντρο της Αθήνας πιάστηκε νεαρός πρωταγωνιστής και ζεν πρεμιέ, που διατηρεί σχέση με συνάδελφό του! Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Star», ο ηθοποιός δεν δίστασε να αρπάξει από τον γιακά και να δείρει τον θαμώνα, που, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να ενοχλεί την παρέα του.

Πρόκειται για πρωταγωνιστή που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο περιοδικών και εκπομπών μετά από κάθε κοινή έξοδο με την αγαπημένη του, που είναι εξίσου γνωστή ηθοποιός.

Σύμφωνα με το ρ��πορτάζ, ο ηθοποιός βρισκόταν σε γνωστό στέκι κοσμικών με φιλική του παρέα. Ξαφνικά, ένας από τους θαμώνες που ήταν σε κατάσταση μέθης τους πλησίασε και τους επιτέθηκε λεκτικά.

Αν και στην αρχή ο πρωταγωνιστής δεν έδωσε συνέχεια και ζήτησε από τον άγνωστο να φύγει ευγενικά, ο θαμώνας επανήλθε δριμύτερος. Τότε, ένας από τους φίλους του ηθοποιού του ζήτησε να φύγει για να μην έχουν κακά ξεμπερδέματα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο μεθυσμένος θαμώνας αντέδρασε σπρώχνοντας και βρίζοντας τον κολλητό του ηθοποιού, ο οποίος έγινε έξω φρενών: αφού τον άρπαξε από το πουκάμισο, τον οδήγησε έξω από το μαγαζί και άρχισαν να καβγαδίζουν!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων πελατών του μπαρ αλλά και περαστικών, ο νεαρός πρωταγωνιστής και ο θαμώνας έπαιξαν μπουνιές για περίπου 10 λεπτά, οπότε και ο δεύτερος κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.

Ο ηθοποιός επέστρεψε ιδρωμένος και εμφανώς εκνευρισμένος στο μαγαζί, ζήτησε και ήπιε ένα ποτήρι νερό και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο μπαρ και η σύντροφος του ηθοποιού. Το ζευγάρι μίλησε για το περιστατικό σε έντονο ύφος και, αφού ήπιε ένα ποτό στα γρήγορα, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top