Τι κάνει ο Μάνος Παπαγιάννης μόλις πάει σπίτι;

Η απάντηση που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό...

Τι κάνει ο Μάνος Παπαγιάννης μόλις πάει σπίτι;

Χαλαρός, άνετος και με διάθεση για πολύ μεγάλες αποκαλύψεις εμφανίστηκε στο Πρωινό mou ο Μάνος Παπαγιάννης. Τόσο άνετος δηλαδή, που την ώρα που μιλούσε στον «αέρα» χτύπησε το κινητό του και το σήκωσε!

Ο πρωταγωνιστής της Ζωής της Άλλης και της παράστασης «Μαίρη- Μαίρη» μίλησε για τα προσωπικά του, αλλά και τα όσα του συμβαίνουν στην δουλειά του, προκαλώντας μέχρι και αμηχανία στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά. «Στο σπίτι μου, η Αγγελική έχει το πάνω χέρι. Γιατί στο δικό σας σπίτι ποιος παίρνει τις αποφάσεις;», είπε ο τηλεοπτικός Χάρης και το δίδυμο… πάγωσε. «Ε… τις αποφάσεις σε καθημερινή βάση τις παίρνει η Φαίη, αλλά για τα σημαντικά θέματα αποφασίζω εγώ», απάντησε μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής ο Γιώργος.

Εκτός όμως από το ότι η Αγγελική Δαλιάνη έχει το πάνω χέρι στην σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη, ο ηθοποιός δήλωσε πόσο ευτυχισμένος νιώθει με την κορούλα που απέκτησε πριν από ενάμισι χρόνο με την «Μαρία την Ασχημη», αλλά και το τι κάνει όταν πηγαίνει στο σπίτι του. «Τώρα με το παιδί, κάνω πολύ πιο χαζά πράγματα απ’ ό,τι έκανα στο παρελθόν. Για παράδειγμα πολύ συχνά, μόλις πάω στο σπίτι, αρχίζω να χοροπηδάω… μόνος μου! ‘Η πολύ συχνά, η Αγγελική, όταν έχουμε να πάμε κάπου, μου λέει να βάλω το παιδί για ύπνο κι εγώ την βάζω πάνω στο κρεβάτι και αρχίζουμε να χοροπηδάμε!»

Τέτοιο χοροπηδητό δηλαδή, ούτε ο Νουρέγιεφ!

Αν και η συζήτησε κυρίως τα προσωπικά του μυστικά, αναφέρθηκε και στην δουλειά του λέγοντας ότι αγαπά πολύ όλες τις δουλειές που έχει κάνει, ωστόσο δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση. Πάλι καλά που εκεί δεν χοροπηδάει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top