«Φοβάμαι ότι θα έχω την τύχη της Diana»

Γιατί η Kate Middleton τρέμει τους παπαράτσι

«Φοβάμαι ότι θα έχω την τύχη της Diana»

Τα αδύνατα δυνατά θα κάνουν στο Buckingham για να προστατέψουν την Kate Middleton από τους παπαράτσι, αλλά και από οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την εικόνα της ως το νέο μέλος των ανακτόρων.

Έτσι, ζήτησαν από την μέλλουσα σύζυγο του William να ξεκινήσει εντατικά μαθήματα αποφυγής των παπαράτσι. Κι εκείνη φυσικά το έκανε. Οι μνήμες από την τύχη της Diana, όσα χρόνια και εάν περάσουν δεν θα σβηστούν ποτέ από το μυαλό κανενός και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Μεγάλη Βρετανία. Κανείς δεν διανοείται να σκεφτεί πως η Middleton μπορεί, όχι να έχει την τύχη της Diana, αλλά να πάθει έστω το παραμικρό και αιτία να είναι οι φωτογράφοι που θα την καταδιώκουν. Εξάλλου, με τα μαθήματα αυτά, θα προστατέψει και την εικόνα της, σε άκρως προσωπικό επίπεδο, ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το ανελέητο κυνηγητό. Και η ίδια πάντως, φαίνεται να έχει εκμυστηρευθεί σε κοντινά της πρόσωπα ότι δεν θα ήθελε ποτέ να έχει την τύχη της Diana. Κάτι που το σκέφτεται πολύ έντονα.

Ο γάμος τους θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο γεγονός των τελευταίων ετών στην Μεγάλη Βρετανία. Ηδη πάντως οι παπαράτσι «πολιορκούν» την Kate για μία δήλωση και ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις βέρες του γάμου της. Όπως έγινε γνωστό, τα δαχτυλίδια που θα φορέσουν ο William και η Kate θα είναι από χρυσό Ουαλίας, που είναι ο ακριβότερος χρυσός του κόσμου. Οι βέρες τους θα είναι ίσως οι ακριβότερες που έχουν φορεθεί ποτέ σε γαμήλια τελετή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top