«Μία εγκυμοσύνη στην TV δ��ν κάνει πάντα κακό…»

Ποιoς μίλησε για την «εγκυμοσύνη» της... συζύγου του...

«Μία εγκυμοσύνη στην TV δεν κάνει πάντα κακό…»

Είναι έγκυος η Ευγενία Μανωλίδου ή όχι; Την απάντηση έδωσε το πρωί της Τρίτης (22/11) στην Πρωινή Μελέτη ο σύζυγος της Ευγενίας Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η Ευγενία δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές της ένα παιδί, άλλωστε έχει ήδη τρία. Όμως, εάν μας προκύψει δεν θα πούμε όχι. Πάντως, μία εγκυμοσύνη στην τηλεόραση δεν κάνει πάντα κακό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και επειδή περί… εγκυμοσύνης η κουβέντα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποια είναι η γνώμη του για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και το εάν πιστεύει πως η επιτυχία τους οφείλεται στο θέμα της εγκυμοσύνης της Φαίης. «Δεν πιστεύω ότι η επιτυχία τους οφείλεται στο θέμα της εγκυμοσύνης. Πιστεύω πως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Είναι καλοί, απλά η εγκυμοσύνη τους έδωσε ένα παραπάνω συν», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τέλος την τηλεοπτική πορεία της συζύγου του και τον ρόλο της στο ριάλιτι μαγειρικής, είπε πως η Ευγενία έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν της αντίστοιχης παρουσιάστριας στο εξωτερικό. «Θεωρώ ότι είναι η εκπομπή που της ταιριάζει περισσότερο από ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αυτό να το δουν αυτοί που την αδίκησαν. Γιατί η Ευγενία αδικήθηκε πάρα πολύ στο ξεκίνημά της», κατέληξε ο Αδωνις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top