«Τα έσπασε» μέχρι πρωίας ο Ronaldinho!

Διαπρ��πει στα... clubs μέχρι να μπει στο γήπεδο

«Τα έσπασε» μέχρι πρωίας ο Ronaldinho!

Βρε δεν ‘πα να έπαιζε στο Βραζιλία - Αργεντινή και να επέστρεψε από αεροπορικό ταξίδι; Ο Ronaldinho δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα της... ντίσκο και έσπευσε να το ξημερώσει σε νυχτερινό κέντρο του Μιλάνου, προκαλώντας αντιδράσεις στην ομάδα του!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στο Κατάρ για τον φιλικό αγώνα μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής και επέστρεψε στην Ιταλία αργά το βράδυ. Αυτό δεν τον απέτρεψε από τα νυχτοπερπατήματα, καθώς διασκέδασε με δύο φίλους του σε club του Μιλάνου μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Φυσικά, οι θαμώνες δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ να αναγνωρίσουν τον σούπερ σταρ της μπάλας και τον απαθανάτισαν σε βίντεο, τα οποία κάνουν τον γύρο του κόσμου αλλά και «έκαψαν» τον Ronaldinho στους ιθύνοντες της Μίλαν.

«Το μαθαίνω από εσάς, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό. Αυτά δεν είναι τα ωράρια που πρέπει να ακολουθεί ένας αθλητής», δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν, Massimiliano Allegri, που μπορεί να έβαλε τον Βραζιλιάνο στην 11αδα για τον αγώνα με την Φιορεντίνα αλλά μάλλον δεν θα τον βάλει στο χορτάρι.

Πιο... απότομος ήταν ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Adriano Galliani, που τόνισε πως «η Μίλαν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα εσωτερικά» και ξεκαθάρισε πως δεν είναι δουλειά των ΜΜΕ το αν θα επιβληθεί ή όχι ποινή στον Ronaldinho.

Μα τι να σου κάνει το παιδί;

Το συμβόλαιό του με την Μίλαν λήγει οσονούπω και οι φήμες λένε πως δεν θα ανανεωθεί - να μην βγει να πνίξει τον πόνο του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top