Ζητά 800.000 από την Sony o Ρέμος

Μαίνεται ο «πόλεμος» τραγουδιστή - δισκογραφικής

Ζητά 800.000 από την Sony o Ρέμος

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Αντώνη Ρέμου με την παλιά δισ��ογραφική του εταιρεία, Sony Music: ο τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή και ζητά 800.000 ευρώ, ενώ στρέφεται και εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της ζητώντας την προσωποκράτηση του σε περίπτωση παραβίασης της δικαστικής απόφασης!

Στην αγωγή του, ο τραγουδιστής διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας πως η Sony εγκατέλειψε τον ίδιο και το ρεπερτόριό του και δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να προωθήσει την δισκογραφική του δουλειά.

Αναφερόμενος προσωπικά στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Γιαρμενίτη, ο Αντώνης Ρέμος λέει πως το γυαλί είχε ραγίσει από το 2006, ενώ στην αποχώρησή του από την Sony έπαιξε ρόλο η «προσβλητική, αδιάφορη, αντισυμβατική και γενικότερα παράνομη συμπεριφορά της εταιρείας».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρει προσβλητικές δηλώσεις του κ. Γιαρμενίτη όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για άλλους καλλιτέχνες της εταιρείας, ενώ απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Sony ότι έσπασε το συμβόλαιό του και πήγε σε νέα δισκογραφική.

Με την αγωγή του ο Αντώνης ζητά συνολικά περί τις 800.000 ευρώ, αλλά και την προσωποκράτηση του Δ. Γιαρμενίτη σε περίπτωση παραβίασης της απόφασης που θα εκδοθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top