Το σπίτι της έχει 60 δωμάτια!

Κλέβει την παράσταση το νέο παλάτι της Lady Gaga

Το σπίτι της έχει 60 δωμάτια!

60 δωμάτια έχει το νέο σπίτι της Lady Gaga, η οποία για μία ακόμη φορά στρέφει επάνω της όλα τα βλέμματα. Αφορμή τώρα ήταν το… νέο της φτωχικό στην Σκωτία. Μέσα σε αυτό μπορείς να κυκλοφορήσεις, με πατίνι, μηχανάκι, μην σας πούμε και αυτοκίνητο...

Η αξία του πύργου που αγοράζει αυτές τις ημέρες η διάσημη ποπ σταρ αγγίζει τα εννέα εκατομμύρια ευρώ. Βρίσκεται σε έκταση 800 στρεμμάτων. Εχει δεκαέξι μεγάλες κρεβατοκάμαρες τρεις κουζίνες, δύο δωμάτια ζωγραφικής, μία βιβλιοθήκη, μία αίθουσα μπιλιάρδου και μία αίθουσα χορού 120 τετραγωνικών μέτρων και επειδή μπορεί να κάνει και πολύ κρύο, το σπίτι διαθέτει… 35 μαρμάρινα τζάκια! Μα πώς θα τα ανάβει όλα αυτά;

Στους χώρους της βασικής τραπεζαρίας υπάρχουν τεράστιοι και πανάκριβοι πολυέλαιοι, ενώ στην κρεβατοκάμαρα όπου η Lady θα… ξεκουράζεται υπάρχει τεράστιο κρεβάτι με δικό του ουρανό και φυσικά δικό του μπάνιο.

Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με εξαιρετικά κλασικά ως επί το πλείστον έπιπλα, ενώ διαθέτουν εντυπωσιακά ταβάνια ύψους 6 μέτρων.

Τα χτίσιμο του πύργου Yester, όπως ονομάζεται, ξεκίνησε το 1699 και ολοκληρώθηκε το 1728. Είχε τεθεί προς πώληση εδώ και δύο χρόνια. Και όπως κάθε βασίλισσα έχει τον δικό της πύργο, έτσι και η Gaga πήρε την απόφαση να αγοράσει τον δικό της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, οι οποίες μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς. Μάλλον φαίνεται έχει δώσει προκαταβολή για να το κλείσει, μην τυχόν και προλάβει άλλος. Εκεί θα στεγάσει και όλες τις ιδέες που θα έχει και λίγες ώρες μετά θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θα μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top