«Ο γάμος του William θα κρατήσει επτά χρόνια»

Και μετά;

«Ο γάμος του William θα κρατήσει επτά χρόνια»

Τους βλέπετε έτσι αγαπημένους και ερωτευμένους; Για επτά χρόνια θα τους βλέπετε έτσι. Μετά θα αρχίσει η... φαγούρα.

Επτά χρόνια θα διαρκέσει ο γάμος του William και της Kate Middleton, σύμφωνα με τον Επίσκοπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Pete Broadbent, ο οποίος μάλιστα «ανέβασε» την πρόβλεψή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Λάβρος κατά των ανακτόρων του Buckingham και προφανώς σε μία προσπάθεια να στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ο… πάτερ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Βρετανική Μοναρχία είναι «διεφθαρμένη και σεξιστική». Και συνεχίζει: «Μία φορά, στον γάμο του Καρόλου και της Diana, το γλύτωσα να είμαι εκεί. Ελπίζω να μπορέσω να το αποφύγω και πάλι».

Απώτερος στόχος του Επισκόπου πάντως είναι να προκαλέσει την οργή του Επισκόπου του Λονδίνου Richard Chartres, με τον οποίο βρίσκεται σε τεράστια κόντρα. Επειδή μάλιστα ο Chartres είναι στενός φίλος του ��αρόλου, οι πληροφορίες θέλουν τον Broadent να εξαπολύει επίθεση στα βασιλικά ανάκτορα, όχι για να πλήξει αυτό καθεαυτό το παλάτι, αλλά τον αγαπημένο του παλατιού Richard Chartres. Πολύ πιθανόν δε, ο αντίπαλος του παπά που εξαπολύει την επίθεση στο παλάτι, να παντρέψει το ζευγάρι και γι'αυτό κι εκείνος να τα λέει όλα αυτά. Αποτέλεσμα; Οι κόντρες μεταξύ των Επισκόπων είχαν άμεσο αντίκτυπο στο Παλάτι, το οποίο μάλιστα συχνά καθορίζει τις εξελίξεις στην Ιερά Σύνοδο και άλλες θρησκευτικές διαδικασίες.

Να δούμε μόνον εάν ο πάτερ θα πέσει μέσα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top