Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου...φτιάχνει καλή ομελέτα

Πώς τα σπάει τα αυγά το αγόρι από τον Καναδά;

Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου...φτιάχνει καλή ομελέτα

Τι θέλει μία γυναίκα από τον πιο σέξι άντρα του κόσμου; Μα φυσικά να της φτιάξει κάτι καλό να φάει. Και ο Ryan Reynolds αν μη τι άλλο ξέρει να μαγειρεύει καλά. Συγκεκριμένα, φτιάχνει πολύ καλή ομελέτα!

Ο 34χρονος ηθοποιός και σούπερ σταρ ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας του κόσμου από το περιοδικό People, το οποίο με αφορμή τα 25 του χρόνια ζήτησε από τις αναγνώστριές του να ανακηρύξουν τον άντρα που αποπνέει την μεγαλύτερη γοητεία και το πιο έντονο σεξ απίλ κατ’εκείνες. Κι αυτές ψήφισαν τον Reynolds.

«Γυμνάζομαι πολύ, κάνω πολλούς κοιλιακούς και ενίοτε… σολάριουμ», δήλωσε ο Reynolds που ανάμεσα στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει ε��ναι το Proposal και το x-men origins/wolverine. Τώρα, μιλάς σωστά, σέξι Ryan...

Ο εδώ και δύο χρόνια σύζυγος της ηθοποιού Scarlett Johansson έχει στο ενεργητικό του δεκάδες κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων και η διάσημη τραγουδίστρια και συμπατριώτισσά του Alanis Morissette, την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από την Johansson και λίγο καιρό αργότερα ανακοίνωσε πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Παρεμπιπτόντως, όπως δήλωσε η τωρινή του σύζυγος, εκτός από καλή ομελέτα, βγάζει και τα σκουπίδια. Δεν πετάγεται και από τα ελληνικά νοικοκυριά λιγάκι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top