Α.Πρέλεβιτς: Η βραδιά των καλλιστείων ήταν μαύρη

Θέλω να κάνω τηλεόραση

Α.Πρέλεβιτς: Η βραδιά των καλλιστείων ήταν μαύρη

Η Άννα Πρέλεβιτς καλεσμένη στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» αποκάλυψε πως δεν την ενδιέφεραν ποτέ τα καλλιστεία και το μόντελινγκ. «Στα καλλιστεία πήγα μόνο και μόνο για να ανοίξουν οι πόρτες για την τηλεόραση», είπε η Σταρ Ελλάς.

Δεν έκρυψε την προτίμηση της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά δεν άφησε και του Καραμεροχαριτάτους απ’ έξω. «Προτιμώ την Ελένη Μενεγάκη. Είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και απέδειξε τι αξίζει».

Πέρασε δύσκολα την βραδιά των καλλιστείων καθώς όπως είπε «τη νύχτα των καλλιστείων ήταν όλα μαύρα, μακάρι να ήταν ρόδινα. Ένιωθα ότι ζαλιζόμουν. Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα. Όταν βρήκαμε με τις τουαλέτες είχα χάλια αυτοπεποίθηση» περιέγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Το όνομα της μάλλον επηρέασε τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων. Ενώ στην προετοιμασία των καλλιστείων όλα ήταν μια χαρά, όπως λέει το μοντέλο, όταν «έμαθαν τα κορίτσια ποιος είναι ο μπαμπάς μου όλα άλλαξαν. Τα κορίτσια άλλαξαν».

Η Σταρ Ελλάς δεν έκρυψε την απογοήτευσή της στο διαγωνισμό MissUniverse, καθώς όπως είπε άνθρωποι που είναι χρόνια στη δουλειά της έλεγαν ότι θα είναι στην 5άδα και το είχε πιστέψει. «Όταν ανακοινώθηκε η 15άδα και δεν ήμουν έπαθα σοκ για κανένα δεκάλεπτο» εκμυστηρεύτηκε η Άννα Πρέλεβιτς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top