H Έλενα Παπαρίζου φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα

Άναψε το ψηλότερο δέντρο στην Αθήνα

H Έλενα Παπαρίζου φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα

Η Έλενα Παπαρίζου έχοντας δίπλα της τα παιδιά από το Χατζηκυριάκειο, έδωσε το σύνθημα για να ανάψει το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας.

Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έκανε μικρούς και μεγάλους να χαμογελούν και η γνωστή τραγουδίστρια μοίρασε αυτόγραφα και αγκαλιές στους θαυμαστές της. «Καλές γιορτές και στους ανθρώπους και στα μαγαζιά που είναι εδώ γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να περάσουμε καλά όσο μπορούμε», είπε η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε «Ένιωσα πολύ όμορφα, τα παιδιά ήταν πολύ συγκινημένα, με ρωτούσαν αν είμαι αληθινή κι τους έλεγα “αν με τσιμπήσεις θα δεις ότι πονάω κιόλας”. Πολλά παιδάκια με ρωτούσαν αν έχω εγώ παιδάκια, πολλές αγκαλιές και ωραίες ευχές πήρα».

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε μεγάλες της επιτυχίες ξεσηκώνοντας τον κόσμο ενώ ο ουρανός έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα.

Για την Έλενα Παπαρίζου τα Χριστούγεννα είναι μελαγχολικά αλλά έχει δύναμη και αισιοδοξία. «Για μένα τα Χριστούγεννα είναι λίγο δύσκολη γιορτή, γιατί έχασα τον πατέρα μου αλλά η ζωή συνεχίζεται και τα παιδάκια θέλουν δύναμη από εμάς που ζούμε κι όχι από αυτούς που έχουν φύγει» δήλωσε και ευχήθηκε το 2011 να είναι μοναδική χρονιά για όλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top