H Lady Gaga... Ιησούς Χριστός

Σάλος στην Καθολική Εκκλησία από μία ακόμη κίνησή της

H Lady Gaga... Ιησούς Χριστός

Πρώτο θέμα σε όλες τις τοπικές εφημερίδες της Νέας Υόρκης, αλλά και στις κεντρικότερες των Ηνωμένων Πολιτειών έχει γίνει ξανά η Lady Gaga, η οποία απεικονίζεται ως Χριστός με ακάνθινο στεφάνι.

Η Καθολική Εκκλησία μιλά για σκάνδαλο από την πλευρά της εκκεντρικής τραγουδίστριας, που μέχρι στιγμής δηλώνει πως δεν έχει ιδέα για το θέμα. Για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ευθύνεται ένας ζωγράφος ονόματι Castro, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που είχε την συγκεκριμένη έμπνευση, αλλά σίγουρα δεν φάνηκε να την «χαλάει» κιόλας.

Είναι μία ακόμη σοκαριστική κίνηση της Lady Gaga, η οποία όχι μόνον έχει προκαλέσει πολλές φορές, αλλά βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στα χνάρια της βασίλισσας της ποπ Μadonna. Ο λόγος; Και η Madonna στο παρελθόν είχε καταφέρει να προκαλέσει την οργή της Καθολικής Εκκλησίας, κάνοντας κάτι ��νάλογο, ή μάλλον κάτι ακόμη χειρότερο: Είχε βρει live στην σκηνή με το ακάνθινο στεφάνι κάνοντάς τους έξαλλους!

Βέβαια, από την στιγμή που βαδίζει στα χνάρια της βασίλισσας της pop Madonna και θεωρείται από πολλούς ως η νέα Madonna, τότε μία κόντρα με την Καθολική Εκκλησία, επιβάλλεται.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η gay κοινότητα σημειώνει πως η Lady Gaga είναι η δική τους σωτήρας. Καλά αυτό δεν μας εκπλήσσει να σας πούμε την αλήθεια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top