Σκορδά: Έσφαξε με τον βαμβάκι τον Σπ. Χαριτάτο

Δείτε τι απάντησε στα σχόλια του για την εγκυμοσύνη της

Σκορδά: Έσφαξε με τον βαμβάκι τον Σπ. Χαριτάτο

Με το γάντι πέταξε τις ταβανόπροκες της, η Φαίη Σκορδά στον Σπύρο Χαριτάτο για τα όσα είχε δηλώσει ο τελευταίος για την εγκυμοσύνη της.

«Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει και γι αυτά κρίνεται. Εγώ είμαι στον κόσμο μου τώρα και είμαι ��αρούμενη», είπε η παρουσιάστρια με νάζι, χαριτωμενιά και τσαχπινιά, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής.

Όμως η Φαίη δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και τις δηλώσεις περί εγκυμοσύνης της, τις έκανε στην κάμερα της εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα», την οποία παρουσίαζε η ίδια μέχρι και την περσινή σαιζόν και τώρα- αχ τι σύμπτωση- παρουσιάζει η κολλητή της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Πολύ ευτυχισμένη», είπε η Φαίη η οποία μάθαμε ότι δεν έχει επισκεφθεί διαιτολόγο για να μην πάρει κιλά ενώ δεν έκρυψε ότι απολαμβάνει την παρουσία του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα και στη δουλειά.

«Είναι πιο ωραία τώρα. Περνάμε πιο πολλές ώρες μαζί. Πριν με τις δουλειές βρισκόμαστε μόνο βράδυ και κουρασμένοι», είπε η Φαίη η οποία όπως φαίνεται, ξέρει όταν θέλει να σφάζει με το βαμβάκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top