Οι σπόντες και τα υπονοούμενα για τον Γιώργο Λεβέντη στο X-Factor

Πως κύλησε το πρώτο live μετά την παραίτησή του από τον ΑΝΤ1

Οι σπόντες και τα υπονοούμενα για τον Γιώργο Λεβέντη στο X-Factor

Με σπόντες και αρκετά υπονοούμενα για τον Γιώργο Λεβέντη, η παραίτηση του οποίου από τη θέση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα γνωστή με σχετική ανακοίνωση, κύλησε το τέταρτο live του X-factor το βράδυ της Παρασκευής. Ο γνωστός μάνατζερ συμμετείχε κανονικά στο σόου και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του, παρά την παραίτησή του από την διευθυντική θέση του ομίλου, η οποία θα ενεργοποιηθεί από 1ης Ιανουαρίου.

«Θα είμαι και την άλλη εβδομάδα αλλά και τις επόμενες», είπε χαρακτηριστικά ο Λεβέντης απαντώντας σε πειράγματα του Γιώργου Θεοφάνους κάποια στιγμή, προς τη μέση της βραδιάς, όταν ο συνθέτης σχολίασε την εμφάνιση του Δημήτρη από τους 16-24, που ανήκει στην ομάδα του Λεβέντη: «Σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι ήταν αυτό. Τι σημαίνει; Ότι δεν θα είσαι εδώ την άλλη εβδομάδα;».

Πιο πριν, στην έναρξη του σόου, ο Σάκης Ρουβάς είχε φωνάξει με όλη του τη δύναμη το όνομα του Γιώργου Λεβέντη στην παρουσίαση της κριτικής επιτροπής, ζητώντας το θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να του φτιάξει λίγο το κέφι, καθώς όσοι βρέθηκαν στα πλατό του «X-factor» και παρακολούθησαν από κοντά το σόου, διαπίστωσαν ότι ήταν εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Την ώρα μάλιστα που τον παρουσίασε ο Σάκης, ο Θεοφάνους ήταν αυτός που και πάλι πέταξε την ατάκα: «Είναι ο μόνος από όλους εμάς εδώ μέσα που θα κάνει σίγουρα διεθνή καριέρα». Από την ατάκα αρπάχτηκε αμέσως ο Ρουβάς, όχι επειδή τον πείραξε κάτι, αλλά για να υπερθεματίσει λέγοντας «Κάνει ήδη διεθνή καριέρα».

Όλη αυτήν την στιχομυθία ο Γιώργος Λεβέντης την παρακολουθούσε με συγκίνηση και αμέσως είπε ένα «ευχαριστώ πολύ». Παράλληλα, ο Σάκης σε ανύποπτη στιγμή, όταν είδε και πάλι τον Λεβέντη να είναι βυθισμένος στις σκέψεις του, πέταξε για ακόμα μια φορά την ατάκα «θα πηδηχθώ απ’ το παράθυρο», για να επιστρέψει αμέσως το χαμόγελο στα χείλη του Λεβέντη και να προσθέσει γελώντας: «Απ’ τα παράθυρα, απ’ τα παράθυρα!».

Σε αντ��θεση με τους Ρουβά και Θεοφάνους, πάντως, ο Νίκος Μουρατίδης και η Κατερίνα Γκαγκάκη προτίμησαν να μην κάνουν κανένα σχόλιο για το θέμα, έστω και σε μορφή σπόντας. Με την εξέλιξη της παραίτησης Λεβέντη δεν πρέπει να ήταν άσχετη, πάντως, η παρουσία ανάμεσα στους θεατές του σόου του αντιπροέδρου του ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, κάποιος που δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί είναι αλήθεια ότι δεν θα καταλάβαινε και πολλά από όσα σημαντικά είχαν προηγηθεί του σόου. Και μάλλον θα στέκονταν, αν τον ρώταγαν σε τι θα συνόψιζε την βραδιά της Παρασκευής, στην αποχώρηση της Κίρκης από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, που επικράτησε των Revolt του Γιώργου Θεοφάνους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top