Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου

Ντουέτο με την Στέλλα Καλλή σε μουσική του Φοίβου

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου

Κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με το Γιάννη Πάριο και την ανερχόμενη τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή. Το τραγούδι είναι σε μουσική Φοίβου, ενώ τους στίχους έχουν γράψει ο Φοίβος μαζί με τον Γιάννη Πάριο. Το μουσικό ντουέτο έχει τίτλο «Ο κόσμος να χαλάσει» και πολλοί ήδη στοιχηματίζουν την επιτυχία του.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής κάνει ντουέτο με την ανερχόμενη τραγουδίστρια και οι φωνές τους "δένουν " με έναν τρόπο μοναδικό. Η νεαρή, που στα 18 της χρόνια έφυγε από την Κύπρο για να κάνει 6 χρόνια μουσικές σπουδές στην Νέα Υόρκη ενώ έχει ήδη συνεργαστεί με με��άλα ονόματα σε νυχτερινά κέντρα, δεν κρύβει την χαρά της που είχε την ευκαιρία να κάνει αυτό το μουσικό ντουέτο.

Αλλά και ο τροβαδούρος του έρωτα, που έγραψε τους στίχους του λαϊκού αυτού τραγουδιού μαζί με τον Φοίβο, έχει να πει τα καλύτερα για την ανερχόμενη τραγουδίστρια. Το ντουέτο «Ο κόσμος να χαλάσει» με τη σφραγίδα του Φοίβου , κερδίζει τις εντυπώσεις με τον δυναμισμό και τις εναλλαγές του, και όπως αναμένεται, θα... «χαλάσει κόσμο»...

Ακούστε το νέο τραγούδι και δείτε τι δηλώνουν οι συντελεστές του...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top