Ξενοδοχεία - παλάτια!

Μίλησε κανείς για οικονομική κρίση;

Ξενοδοχεία - παλάτια!

Η απόλυτη χλιδή. Η έννοια της πολυτέλειας σε όλο της το μεγαλείο. Πράγματα που όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε έστω για λίγες ώρες, αλλά κάτι τέτοιο πολλές φορές φα��τάζει όνειρο θερινής νυκτός.

Ο λόγος για την νέα κατηγορία ξενοδοχείων στην Γαλλία, η οποία φέρει την επωνυμία Palace και αντικατοπτρίζει κυριολεκτικά ξενοδοχεία-παλάτια. Πρόκειται για έναν νέο τύπο ξενοδοχειακών μονάδων, άνω των πέντε αστέρων που ελάχιστοι θαμώνες σε ολόκληρο τον κόσμο θα μπορέσουν να απολαύσουν.

Στη νέα κατηγορία ξενοδοχείων τύπου Palace, τα μονόκλινα δωμάτια πρέπει να έχουν συνολικό εμβαδόν από 25 τετραγωνικά και πάνω. Κάθε δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, ασύρματο Διαδίκτυο σε όλους τους χώρους, πολύγλωσσο προσωπικό, δορυφορικά προγράμματα και οπωσδήποτε ένα επιπλέον μικρότερο κρεβάτι για παιδί. Το room service θα πρέπει να είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η πρωτοποριακή ιδέα ανήκει στον Γάλλο υφυπουργό τουρισμού Ερβέ Νοβελί. Σε αυτήν την νέα κατηγορία δεν αναμένεται να ενταχθούν συνολικά περισσότερα από 20 ξενοδοχεία. Για να γίνει ένα ξενοδοχείο από πεντάστερο, palace, θα πρέπει να ανήκει στην πρώτη κατηγορία τουλάχιστον δύο χρόνια. Ανάμεσα σε αυτά που αναμένεται να γίνουν από πεντάστερα, palace πλέον, ανήκουν το πασίγνωστο Ritz, (γνωστό από το τελευταίο βράδυ που πέρασε εκεί η πριγκίπισσα Diana), το George V, το Crillion και πολλά άλλα ξενοδοχεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όσον αφορά βέβαια τις τιμές που θα έχουν πλέον τα ξενοδοχεία τύπου palace, ούτε λόγος. Η λέξη απλησίαστες είναι η πιο ήπια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς. Οι υπεύθυνοι της σχετικής απόφασης πάντως δηλώνουν ότι θα γίνουν πολύ μεγάλες επενδύσεις για το συγκεκριμένο project, το οποίο όχι μόνο θα έχει ανταπόκριση, αλλά θα «βγάλει» στο έπακρο και τα λεφτά του. Μίλησε κανείς για οικονομική κρίση;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top