Γνωστός Έλληνας ηθοποιός φωτογραφίζεται γυμνός!

Σε ποιόν ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός φωτογραφίζεται γυμνός!

Οι κοιλιακοί - φέτες που διαθέτει δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι τα τελευταία δύο χρόνια, όπως και οι συμμετοχές του σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές... Ο λόγος για τον Δημήτρη Βλάχο, που ποζάρει γυμνός σε κυπριακό περιοδικό και μιλά για τις σέξι φωτογραφίες του και τις γυναίκες!

«Καθόλου δεν με ενοχλεί που μου ζητάνε πάντα να φωτογραφηθώ ημίγυμνος. Στην τελική, νέος είμαι, άμα δεν κάνω τώρα αυτ��ς τις φωτογραφίσεις, πότε θα τις κάνω;», διερωτάται ο Δημήτρης στο περιοδικό «Omikron» και ποζάρει μόνο με την... πετσέτα του.

Αν και για την εξωτερική του εμφάνιση δεν αμφιβάλλει κανείς, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν είναι «όπλο» για τις γυναίκες. Απόδειξη; Το ότι έχει φάει χυλόπιτα! «Έχω φάει χυλόπιτα και το ευχαριστήθηκα. Άμα δεν φας χυλόπιτα δεν μαθαίνεις. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, είτε είναι ψεύτης, είτε κότα. Και δεν έχει κάνει καμάκι ποτέ», λέει χαρακτηριστικά.

Για να τον κερδίσει μια γυναίκα θα πρέπει να διαθέτει «αλήθειες στο βλέμμα και ένα ζεστό χαμόγελο», ενώ ο Δημήτρης λέει πως δεν τον έχουμε δει ποτέ στα περιοδικά με κάποια σύντροφο επειδή δεν του αρέσει να βγάζει στην φόρα τα προσωπικά του

«Όταν με το καλό κάνω οικογένεια ίσως το αφήσω να φανεί, γιατί για να παντρευτώ μάλλον δεν το βλέπω... Εγώ θέλω να βρω μια γυναίκα και να κάνουμε οικογένεια μαζί. Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος», καταλήγει.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός έμεινε όπως τον γέννησε η μαμά του και για λογαριασμό της εφημερίδας «Lifo» στην οποία πόζαρε γυμνός με το επίμαχο σημείο να καλύπτεται πίσω από μια λευκή κολώνα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top