Κώστας Καραφώτης: «πήγα σε ψυχολόγο»

Τις ανασφάλειές του εξομολογείται ο τραγουδιστής

Κώστας Καραφώτης: «πήγα σε ψυχολόγο»

«Ένιωθα μπερδεμένος. Ήθελα να καταλάβω τι μου συμβαίνει...», εξομολογείται ο Κώστας Καραφώτης και αποκαλύπτει ότι η ανασφάλειά του τον οδήγησε στον ψυχολόγο! Σε συνέντευξή του, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται πράγματα που δεν ξέραμε γι’ αυτόν και τις ευαισθησίες τους.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», ο Κώστας Καραφώτης παραδέχεται πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο. «Όχι λόγω του Fame Story, αλλά από πιο προσωπικές καταστάσεις που έχω περάσει. Και δεν εννοώ μόνο τις σχέσεις, αλλά και τις οικογενειακές υποθέσεις ή κάτι που έχει να κάνει με το προσωπικό μου μπλέξιμο σε μια κακή περίοδο, από συσσωρευμένη πίεση λόγω δουλειάς και χαρακτήρα», εξηγεί ο ίδιος.

«Είμαι άνθρωπος που δέχομαι να μου κάνουν σωρεία πραγμάτων και μια μέρα τελικά σκάω και λέω "δεν θέλω άλλο πια"», προσθέτει ο τραγουδιστής και περιγράφει τις συζητήσεις του με τον ψυχολόγο: «του είπα ότι δεν κοιμάμαι, ότι πετάγομαι στον ύπνο μου και σκέφτομαι πολλά πράγματα και ανακατεμένα. Αναρωτήθηκα δυνατά μπροστά του τι φταίει και του είπα ότι δεν μπορώ να το βρω. Του ζήτησα να με βοηθήσει».

Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν οι ανασφάλειες του Κώστα σε όλους τους τομείς. «Είχα ανασφάλεια σε όλους τους τομείς, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Αντιλήφθηκα ότι αυτό που ονόμαζα αγοραφοβικές τάσεις και νόμιζα ότι προερχόταν από την συμμετοχή μου στο Fame Story δεν ίσχυε», αναφέρει ο ίδιος.

«Όλοι νιώθουμε κατά καιρούς ότι χάνουμε τον εαυτό μας, ακόμα μου συμβαίνει. Πολλές φορές ανακαλύπτω ότι έχω χάσει τον προσανατολισμό μου. Υπάρχουν φορές που δεν τα καταφέρνεις να ισορροπήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου», προσθέτει ο τραγουδιστής και επισημαίνει ότι δεν θα διστάσει να πάει ξανά σε ψυχολόγο αν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Κώστας παραδέχεται ότι είναι ευαίσθητος, πως έχει κλάψει ακόμα και για μια γυναίκα, αλλά και ότι η μεγαλύτερη δυσκολία του ήταν να αφήσει τις σπουδές του στην ιατρική για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top