Αντώνης Κανάκης: πώς θέλω την γυναίκα που θα παντρευτώ

Τι λέει ο παρουσιαστής για τις μέχρι σήμερα σχέσεις του;

Αντώνης Κανάκης: πώς θέλω την γυναίκα που θα παντρευτώ

«Έχει διαφορά η γυναίκα τις ζωής μου από όσες πέρασαν», λέει ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του και περιγράφει την ιδανική για εκείνον. Παράλληλα, ο παρουσιαστής μιλά για την φιλία και την επιτυχία, ανατρέποντας την ροκ πλευρά του που έχουμε συνηθίσει!

Ο Αντώνης φωτογραφήθηκε ως μαφιόζος για το περιοδικό «Status», όπου και αναλύει τον κώδικα αξιών του από την εφηβεία -οπότε και άκουγε πανκ μουσική- μέχρι σήμερα.

Ο 38χρονος παρουσιαστής, που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο περιζήτητων εργένηδων της ελληνικής showbiz, παραδέχεται ότι οι γυναίκες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

«Τι θα πει γυναίκες; Αυτή η γενίκευση μου την σπάει. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η μία γυναίκα που θα γίνει ο άνθρωπος της ζωής σου από όσες έχουν περάσει από την ζωή σου. Αυτή την ιεραρχείς διαφορετικά», επισημαίνει.

Τα ακούς Σάντυ Κουστοσταμάτη, πρώην του Αντώνη και μέλλουσα νύφη; Καμία σχέση δεν έχεις με εκείνη που θα ήθελε να παντρευτεί ο παρουσιαστής...

«Η φιλία είναι πολύ ψηλά στον κώδικα αξιών μου αλλά είναι λάθος να ιεραρχούμε έτσι τα πράγματα. Εννοώ ότι αν κάποια στιγμή βρεθείς χωρίς μία και δεν έχεις να φας, προφανώς εκείνη την στιγμή στην ιεράρχησή σου πρώτα θα έρχονται τα χρήματα», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και υποστηρίζει ότι οι συνθήκες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχούμε τα πράγματα.

Μιλώντας για το «Ράδιο Αρβύλα» και την επιτυχία του, ο παρουσιαστής επισημαίνει πως έχει διάφορους ρόλους: εκτός από το να είναι παρουσιαστής και παραγωγός, γράφει και επιμελείται τα κείμενα, έχει την σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια, κάνει μοντάζ αλλά και.. τα σκηνικά! Φυσικά, δεν παραλείπει να επαινέσει τους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους ακομπλεξάριστους ανθρώπους «που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, ούτε στον εαυτό τους, ούτε σε κανέναν».

Και ο Αντώνης καταλήγει: «επιτυχία είναι η προσωπική ευτυχία, να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, να είσαι γαλήνιος και ήσυχος στην καθημερινότητά σου και κατόπιν με τον άνθρωπό σου, την οικογένειά σου και ό,τι κάνεις».

Ο ίδιος, πάντως, παραδέχεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όσα προανέφερε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top