Ελένη Μενεγάκη: «πέρυσι δεν ήταν καιρός για να βγαίνω έξω»

Η σπόντα της παρουσιάστριας για το διαζύγιο και τον Ματέο

Ελένη Μενεγάκη: «πέρυσι δεν ήταν καιρός για να βγαίνω έξω»

Με... σπόντα για τα προσωπικά της απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στην πρόσκληση του Σάκη Ρουβά να επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Άννα Βίσση. «Πέρυσι δεν ήταν καιρός να βγω έξω», είπε η παρουσιάστρια στην απευθείας σύνδεση με τον τραγουδιστή, παραπέμποντας σαφώς σε όσα άρχισαν να εκτυλίσσονται πριν και μετά το δελτίο Τύπου για το διαζύγιό της.

«Θέλω να δεσμευθείς μπροστά στο τηλ��οπτικό σου κοινό ότι κάποια στιγμή θα έρθεις να μας δεις και εμάς», είπε ο τραγουδιστής στην Ελένη, που την Παρασκευή που μας πέρασε διασκέδασε με το team της εκπομπής στην Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία τραγουδά σχεδόν απέναντι από τον Σάκη και την Άννα.

Γελώντας αμήχανα, η παρουσιάστρια απάντησε: «Σάακη, Σάακη... Βέβαια θα έρθω, αλίμονο»!

Ο Σάκης, όμως, της... βγήκε στην γωνία αφού της επεσήμανε ότι και πέρσι την περίμενε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν αλλά τζίφος! «Το είπες και πέρυσι, αλλά...», της είπε.

«Πέρσι ήταν καιρός για να βγω έξω; Εσύ που ξέρεις από αυτά τα πράγματα...», ήταν η αντίδραση της Ελένης και όλοι καταλάβαμε σε τι αναφερόταν. Μάλλον ήταν στα μαύρα πανιά η παρουσιάστρια που έβλεπε τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο να τελειώνει, όπως και έγινε περί τα τέλη Ιανουαρίου με το κοινό δελτίο Τύπου.

«Τώρα που είναι καιρός, σε περιμένουμε» της απάντησε ο τραγουδιστής.

Την πήραν για τα καλά χαμπάρι την Ελένη ότι πλέον ζει μια νέα ζωή στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου ή μου φαίνεται;

«Θα έρθω φυσικά, με χαρά, και θα έρθω και στα καμαρίνια γιατί θέλω να σε δω και εσένα και την Άννα», απάντησε η παρουσιάστρια και αποχαιρέτισε τον τραγουδιστή.

Στο μαγαζί πέρυσι μπορεί να μην πήγε η Ελένη, αλλά τον Σάκη τον τίμησε δεόντως στην εκπομπή της... Θυμάστε που προς το τέλος της σεζόν είχε βάλει στη διαπασών το «Εμένα Θες» και ζήτησε από τους συνεργάτες της να το βάλουν και δεύτερη φορά; Τότε ήταν που είχε πει την κορυφαία ατάκα - αίνιγμα: «αφού εμένα θες, πώς να το κάνουμε;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top