Δείτε το γαμήλιο άλμπουμ Χρονοπούλου - Μητρόπουλου!

Φωτογραφίες από τον γάμο που ξάφνιασε τους πάντες

Δείτε το γαμήλιο άλμπουμ Χρονοπούλου - Μητρόπουλου!

Μπορεί ο γάμος τους να έγινε την περασμένη Δευτέρα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ωστόσο, η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας μερικές από τις φωτογραφίες της πιο ξεχωριστής τελετής που είδαμε μέχρι σήμερα!

«Δεν κάναμε κάτι στα κρυφά αλλά μόνο για εμάς. Πιστεύουμε ότι η στιγμή που ο Θεός ευλογεί μια σχέση πρέπει να είναι μόνο για σένα και το ταίρι σου», λέει η Νένα στο περιοδικό «Εγώ Weekly» που δημοσιεύει τις φωτογραφίες και καταλήγει: «όποιος σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είσαι ευτυχισμένος, δεν νοιάζεται για καλέσματα και μικροπρέπειες, αλλά για την ουσία του πράγματος, την ευτυχία του ζευγαριού».

Από την πλευρά του, ο Tάσος αναφέρει: «έχουμε πραγματικά πρόβλημα με τους ακάλεστους... επαγγελματίες επισκέπτες σε προσωπικές μας στιγμές. Δεν ενοχλούμε και δεν θέλουμε να μας ενοχλούν. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν».

Κάνοντας την ανατροπή με ιβουάρ νυφικό, αντί για τα συνηθισμένα λευκά και ροζ, η ηθοποιός παντρεύτηκε στο Τολό τον αγαπημένο της, που φορούσε γκρι ανθρακί κουστούμι και πουκάμισο ασορτί με το νυφικό. Τα ίδια με τον γαμπρό φορούσε ο γιος της Νένας, ο μικρός Χρήστος.

Όπως λέει ο Βασίλειος Κωστέτσος, που έραψε τα ρούχα όλων, η έμπνευση για το χρώμα προέκυψε από τα μάτια της Νένας. Μάλιστα, η νύφη αποκαλύπτει πως ο σχεδιαστής ετοίμασε τα πάντα μέσα σε 4 μέρες!

Το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε η Βικτόρια Μπρας και το make up η Κωνσταντίνα Μακρή. Τον στολισμό ανέλαβαν οι Βιργινία Μπαντανά και Αγγελίνα Σταυροπούλου, ενώ οι βέρες ήταν του οίκου Bulgari. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε φαγοπότι με παραδοσιακά εδέσματα στο εξοχικό του ζευγαριού στο Τολό.

«Δεν έγινε πρόταση γάμου, δεν χρειάστηκε. Εμείς ήμασταν παντρεμένοι από την πρώτη στιγμή, τη Δευτέρα απλώς πήραμε και την ευχή», προσθέτει η Νένα και αποκαλύπτει πως δεν θα πάνε ταξίδι του μέλιτος γιατί προηγούνται το σχολείο του Χρήστου και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top