«Έκοψαν» την Beyonce γιατί... σκανδαλίζει!

Πώς η τραγουδίστρια έβαλε σε πειρασμό τους νεαρούς

«Έκοψαν» την Beyonce γιατί... σκανδαλίζει!

Το ότι Beyonce είναι σέξι είναι κοινό μυστικό και δεν υπάρχει άνθρωπος που να υποστηρίζει το αντίθετο. Το ότι θα την απαγόρευαν ως... προσβλητική πού να το φανταστούμε όμως; Αυτό, πάντως, έκριναν οι Βρετανοί και «έκοψαν» την διαφήμιση του αρώματός της για να μην σκανδαλίζονται οι νεαροί!

Στο σποτάκι για το άρωμά της, «Heat», η Beyonce εμφανίζεται με ένα σατέν, κόκκινο, αποκαλυπτικό φόρεμα και, κάποια στιγμή, χαϊδεύει τους μηρούς και το στήθος της, λέγοντας «catch the fever».

Αυτό ακριβώς το σημείο ενόχλησε 14 Βρετανούς τηλεθεατές (και μετά αναρωτιούνται γιατί όλος ο κόσμος τους αποκαλεί φλεγματικούς και κρύους), που παραπονέθηκαν στην Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων (ASA)!

Η κρυάδα φαίνεται πως δεν κάνει διακρίσεις στην Βρετανία και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι η διαφήμιση της Queen Bee είναι too much για τους νέους και πρέπει να μεταδίδεται με τις μεγάλες ώρες, τουτέστιν μετά τις 19:30.

«Η διαφήμιση αντικατοπτρίζει το σέξι στυλ της Beyonce», σχολίασε εκπρόσωπος της διαφημιστικής εταιρείας, ενώ άνθρωπος από την ASA επεσήμανε ότι οι κινήσεις της τραγουδίστριας είναι... «σεξουαλικά προκλητικές»!

Πάλι καλά δηλαδή που δεν «έκοψαν» και τα video clips της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top