Αυτό είναι το νυφικό της Kate Middleton

Θα μοιάζει με το νυφικό της Diana;

Αυτό είναι το νυφικό της Kate Middleton

Στενό νυφικό, φτιαγμένο εξολοκλήρου από μετάξι, προτείνει στην Kate Middleton η Elizabeth Emanuel, η οποία μαζί με τον πρώην πλέον σύζυγό της David σχεδίασε το νυφικό της πριγκίπισσας Diana πριν από 30 ολόκληρα χρόνια.

Με άρθρο της στην Daily Mail, η σχεδιάστρια παραθέτει την άποψή της ως προς το πώς θα πρέπει να εμφανιστεί στην εκκλησία η σύζυγος του William. «Το νυφικό που θα έφτιαχνα για την Kate, αν φυσικά μου το ζητούσε, είναι απλό και κάπως πιο σύνθετο ταυτόχρονα.

Κατ’ αρχήν, ποτέ μου δεν θα επέλεγα το κατάλευκο χρώμα γιατί το θεωρώ μη κολακευτικό για την γυναίκα. Θα επέλεγα ολομέταξο ύφασμα σε πιο «γλυκό» λευκό, το λεγόμενο «ζαχαρί». Είναι χρώμα που, αν και οι περισσότερες νύφες δεν το επιλέγουν συχνά, εντούτοις, προσδίδει θηλυκότητα και κομψότητα στην νύφη. Το νυφικό της Kate για εμένα πρέπει να είναι στενό, σε στιλ γοργόνας με μεγάλη ουρά, όπως προστάζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Θα το έκανα στράπλες με δαντέλα στο μπούστο, την οποία δαντέλα θα έβαζα και στο τελείωμα του νυφικού στα πόδια της και την ουρά. Στο λαιμό θα της έβαζα μαργαριτάρια, τρείς ή καλύτερα τέσσερις σειρές, ασορτί σκουλαρίκια, πιθανότατα από κάποια συλλογή που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας, ενώ το πέπλο που θα της έβαζα δεν θα κάλυπτε το πρόσωπό της, αλλά θα ξεκινούσε από μία εντυπωσιακή τιάρα στα μαλλιά της και θα κατέληγε στην ουρά του νυφικού».

Η Emanuel, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας επί βρετανικού και όχι μόνο εδάφους, αναφέρει ότι τoνυφικό της Diana χρειάστηκε τρεις μήνες για να φτιαχτεί και για αυτό εργάστηκαν μόλις τρεις άνθρωποι και προσθέτει για την Middleton: «Θα την συμβούλευα να κοιτάξει πολλά σχέδια και να εξετάσει προσεκτικά πολλά ιστορικά βιβλία, για να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα ως προς το τι της πάει. Το νυφικό της θα είναι μία δημιουργία που θα δουν και θα σχολιάσουν εκατομμύρια άνθρωποι. Ωστόσο, σημασία έχει να είναι άνετο και καλαίσθητο μόνον για έναν: Την Kate».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top