Νέο διαζύγ��ο στην ελληνική showbiz: χωρίζει γνωστή ηθοποιός!

Τι αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της

Νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz: χωρίζει γνωστή ηθοποιός!

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει», λέει σε συνέντευξή της γνωστή ηθοποιός και ρίχνει την «βόμβα» για το νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz! Ο λόγος για την Νατάσσα Καλογρίδη, η οποία χωρίζει με τον Γιώργο Μενεγάτο τόσο ξαφνικά, όσο όταν παντρεύτηκαν το 2008.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Οk!», στο οποίο μίλησε για την απόφαση να χωρίσει αλλά και για το πώς ήταν ο έγγαμος βίος.

«Παντρευτήκαμε μέσα σε τέσσερις μήνες από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Η πρόταση γάμου έγινε μέσα στις πρώτες δέκα μέρες της γνωριμίας μας. Πιστεύω ότι αν τον γάμο δεν τον κάνεις πάνω στο πάθος και την τρέλα του, δεν έχει νόημα», λέει η Νατάσσα στο περιοδικό.

Πράγματι, το 2008 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γνωστό κοσμηματοπώλη χωρίς να τους αντιληφθούν ούτε οι παπαράτσι, καθώς το ζευγάρι πήγε αλά μπρατσέτα στο δημαρχείο της Βούλας για τα τυπικά, με τους καλεσμένους να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Όπως εκμυστηρεύεται στη συνέντευξή της, ο γάμος δεν άλλαξε την ζωή της. «Δεν πιστεύω ότι ένας γάμος μπορεί να σε εγκλωβίσει ή να σου σταματήσει το πάθος. Αν αυτό φύγει, δεν ευθύνεται ο γάμος, αλλά η σχέση σου με το άλλο άτομο».

Η Νατάσσα απορρίπτει τις δεσμεύσεις, τονίζει πως μέσα στα σχέδιά της δεν είναι να γίνει μητέρα και εξομολογείται πως η μεγαλύτερη αξία για εκείνη είναι η αγάπη.

Όσο για τον ιδανικό σύντροφο; «Μπορεί να είναι όπως γουστάρει. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αλλάξω κανέναν. Αν δεν μου αρέσει κάτι, την κάνω», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός και καταλήγει: «τα πράγματα κουμπώνουν ή δεν κουμπώνουν. Αν το βάλεις στο τραπέζι να το αναλύσεις, χάνει την αξία του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top