«Αν η Madonna και ο Elton John είχαν παιδί, αυτό θα ήταν η Lady Gaga!»

Τεστ DNA για... εξωγήινους...

«Αν η Madonna και ο Elton John είχαν παιδί, αυτό θα ήταν η Lady Gaga!»

«Αν η Madonna και ο Elton John είχαν παιδί, αυτό θα ήταν… η Lady Gaga!»

Το... εξωπραγματικό συμπέρασμα ανήκει στον Bon Jovi σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, αφήνοντας τον δημοσιογράφο κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα. Όταν ζητήθηκε η γνώμη του για το φαινόμενο Lady Gaga, απάντησε πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν είναι μία απλή καλλιτέχνιδα, αλλά μία ερμηνεύτρια καταρτισμένη, με μουσικές σπουδές, καθώς και φανταστική performer. Δίνει το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων της επί σκηνής, ενώ μπροστά της διαγράφεται ένα λαμπρό μέλλον.

«Το αστέρι της λάμπει ήδη και θα συνεχίσει να λάμπει. Θεωρώ ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι παιδ�� των δύο συγκεκριμένων καλλιτεχνών, γιατί συνδυάζει το ποπ στιλ της Madonna με την εκκεντρικότητα του Elton John», είπε ο ο Jovi.

Το… υποτιθέμενο ζευγάρι – ο Θεός να το κάνει δηλαδή – δεν αντέδρασε με κάποια δήλωση. Το εάν θα το κάνει, θα δείξει… Μα το φαντάζεστε; Κατ'αρχήν για να γίνει αυτό πρέπει ο Elton John να αλλάξει... γούστα. Μετά πρέπει η Madonna να δεχτεί να κάνει σχέση μαζί του. Και αφού γίνουν όλα αυτά, να κάνουν οι δυο τους παιδί. Ούτε σαν σκέψη δεν παίζει, όχι να γίνει πράξη κιόλας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top