Ποια τραγουδίστρια έβαλε κόκκινα extensions;

Το μαλλί «βγάζει… μάτι»

Ποια τραγουδίστρια έβαλε κόκκινα extensions;

Κόκκινα extensions που «έβγαζαν μάτι», έντονο μακιγιάζ, σκούρο μανικιούρ, «καυτό» κίτρινο σορτσάκι και σακάκι με αφηρημένα σχέδια επέλεξε η Rihanna, η οποία έκανε τους πάντες να μιλάνε για εκείνη, για μία ακόμη φορά.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε εκδήλωση του MTV στην Times Square, όπου χιλιάδες άνθρωποι στριμώχτηκαν για να την δουν από κοντά. Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα μάλιστα, με τίτλο Loud, ερμήνευσε τη νέα της μεγάλη επιτυχία «What's My Name», ξεσηκώνοντας το κοινό. Είναι γεγονός πάντως ότι τόσο εκείνοι που την είδαν από κοντά, όσο και οι υπόλοιποι θαυμαστές της ανά τον κόσμο, σχολίασαν τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην μεγάλη συναυλία στην Times Square λέγοντας ότι η αγαπημένη τους σταρ τα έχει πάρει τα κιλάκια της… Της έχει ανοίξει η όρεξη φαίνεται… Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η στιλιστική επιλογή, αφού το σορτσάκι τόνιζε ακόμη περισσότερο τους... ελαφρώς ενισχυμένους γλουτούς της.

Η Rihanna δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Τραγούδησε μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν πτοήθηκε πουθενά. Επτά βραχιόλια φορούσε στο ένα της χέρι, τρία στο άλλο, δαχτυλίδια, κρίκους στα αυτιά, ό,τι βρήκε μπροστά της το έβαλε. Είναι που λέμε, φόρεσα κάτι απλό και βγήκα; Αυτό ακριβώς!

Η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζ��ι σε τίποτα τις παλιότερες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν σε ολόκληρο τον κόσμο και την έδειχναν γεμάτη φοβερά σημάδια στο πρόσωπο και όχι μόνο από τον πρώην σύντροφό της Chris Brown. Όσο για τωρινό σύντροφο; Ούτε λόγος. Αν και πολλές φορές έχουν έλθει στην δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με πιθανές σχέσεις της, η Rihanna είναι μόνη γιατί… φοβάται να κάνει σχέση. Φίλαγε τα ρούχα σου, που λέει και η γνωστή ρήση, να’ χεις τα μισά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top