Η Ελένη Μενεγάκη κάνει γυμναστική... στον μάγειρα!

Περίπετειες με χούλα χουπ στο πλατό του «Καφέ»

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει γυμναστική... στον μάγειρα!

Γιογκαλάτες με χούλα χουπ είχε σήμερα η Ελένη και ο κατάλληλος άνθρωπος γι΄ αυτό δεν ήταν άλλος εκτός από... τον μάγειρα! Όχι βρε δεν είναι φαγητό, γυμναστική είναι και η παρουσιάστρια επιστράτευσε όλο το team της εκπομπής για να κάνει χούλα χουπ. Όσο για την ίδια; Όπως χαρακτηριστικά είπε, «αν δεν μου σηκώνεται, θα το κάνω»!

Η Χριστίνα Πάζιου είχε σήμερα ασκήσεις γιόγκα και πιλάτες, που συνδυάζονται με το γνωστό χούλα χουπ.

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» έβαλε στο πρόγραμμα όλους τους συνεργάτες, αρχής γενομένης από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, για να δει ποιός θα καταφέρει να κάνει χούλα χουπ! Μάταια προσπάθησε το πάνελ να λικνίσει την μεσούλα του με την κουλούρα περασμένη. Τότε η Ελένη είχε την φαεινή να καλέσει τον μάγειρα...

«Αντρέα μου έλα να δούμε, κατ’ αρχήν μπαίνει το στρογγυλό;», είπε χαρακτηριστικά και όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την σπόντα της!

Τι να κάνει ο έρμος; Πήγε, φόρεσε το χούλα χουπ και άρχισε να κουνιέται μπας και τα καταφέρει! Μετά από 1,5 στροφή, όμως, η κουλούρα έπεσε και η παρουσιάστρια έβαλε τον μάγειρα να κάτσει στην καρέκλα της μέχρι να πάει στην κουζίνα. «Μην αφήσεις όοοολο σου το κορμί στην καρέκλα ε;», του είπε, λες και δεν έφτασε η πρώτη σπόντα για την σωματική του διάπλαση.

«Εμένα οι γιογκαλάτες που θυμίζουν παγωτό», είπε η Ελένη που ήθελε κι αυτή να δοκιμάσει χούλα χουπ αλλά... της σηκωνότανε και δεν δοκίμασε. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, το φόρεμα ήταν στενό και κοντό και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να ρισκάρει.

Ωστόσο, έκανε ασκήσεις μαζί με την γυμνάστρια, κρατώντας το χούλα χουπ με τα χέρια. «Κι εγώ τι κάνω; Μένω όρθια;», ρώτησε την Χριστίνα Πάζιου, η οποία άρχισε να κάνει τις ασκήσεις. «Φοβάμαι μην μου σηκωθεί... το φόρεμα», έλεγε και ξαναέλεγε η ξανθιά...

Τελικά, ασκήσεις δεν έκανε, αφού μετά τις διαφημίσεις πέρασε σε άλλο θέμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top